Η αντιτρομοκρατική ηγείται της έρευνας για το περιστατικό στο βρετανικό Κοινοβούλιο – Δύο τραυματίες

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Σκότλαντ Γιαρντ ηγείται της έρευνας για το περιστατικό με το αυτοκίνητο που “έπεσε” στην πύλη του βρετανικού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, δύο άτομα τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

“Σε αυτό το στάδιο, οι αστυνομικοί δεν θεωρούν ότι η ζωή κάποιου από τους τραυματίες βρίσκεται σε κίνδυνο. Η περιοχή έχει αποκλεισθεί για να διευκολυνθούν οι έρευνες. Ο σταθμός Γουέστμινστερ του μετρό είναι κλειστός”, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

“Αν και δεν αποκλείουμε τίποτα, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Μητροπολιτικής Αστυνομίας ηγείται της έρευνας στο περιστατικό του Γουέστμινστερ”, αναφέρει η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

“Νομίζω ότι ήταν μια σκόπιμη ενέργεια, το αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα πάνω στα οδοφράγματα”, δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε: “Περπατούσα από την άλλη πλευρά του δρόμου, άκουσα ένα θόρυβο και κάποιος φώναξε, γύρισα και είδα ένα ασημένιο αυτοκίνητο που κινούνταν πολύ γρήγορα κοντά στα οδοφράγματα, ίσως και στο πεζοδρόμιο”.

Ένας οδηγός λεωφορείου που κινούνταν εκεί τη στιγμή του συμβάντος είπε: “Νομίζω ότι δεν είναι κανονικό τροχαίο, γιατί υπάρχει εμπόδιο εκεί. Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα οδηγούσε ένα αυτοκίνητο στα οδοφράγματα”.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το κοινοβούλιο και 200 αστυνομικοί έχουν σπεύσει επί τόπου.

Πηγή πληροφοριών: BBC, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: BBC

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ