Σερβιτόρα επέστρεψε χρήματα που είχε κλέψει από εστιατόριο πριν από…20 χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε μια ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Τουσόν της Αριζόνα, όταν άνοιξε έναν φάκελο που της είχε σταλεί.

Μέσα στον φάκελο υπήρχε μία επιστολή, η οποία συνοδευόταν από… 1.000 δολάρια! Την επιστολή είχε στείλει μια σερβιτόρα που εργάστηκε στο εστιατόριο τη δεκαετία του ’90. Η γυναίκα θέλησε να απολογηθεί στην ιδιοκτήτρια Καρλότα Φλόρες και να επανορθώσει, καθώς όπως υποστήριξε, όταν εργαζόταν εκεί, είχε κλέψει αρκετά χρήματα.

«Ένας απ’ τους σερβιτόρους, με τους οποίους συνεργαζόμουν με παρότρυνε να ‘ξεχνάω’ να χτυπάω στην ταμειακή μηχανή κάποια ποτά και να κρατάω τα χρήματα. Για κάποιον ανόητο λόγο το έκανα. Μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν είχα κλέψει ποτέ στη ζωή μου, ούτε το ξανάκανα. Ευτυχώς ήμουν απαίσια σερβιτόρα και με απολύσατε, προτού προλάβω να κλέψω κάτι παραπάνω από λίγες εκατοντάδες δολάρια. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε, αλλά ακόμη το μετανιώνω. Λυπάμαι πολύ που σας έκλεψα. Σας παρακαλώ δεχθείτε τη συγγνώμη μου κι αυτά τα χρήματα που επιστρέφω μαζί με τους τόκους 20 χρόνων. Μια ευγνώμων πρώην υπάλληλος».

Σύμφωνα με τη Φλόρες, τα μέλη του προσωπικού δάκρυσαν όταν τους διάβασε την επιστολή. Μάλιστα, πρόσφατα εκλάπη και η τσάντα της και όπως είπε, αυτό το γράμμα, αποκατέστησε την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους και την έκανε να πιστέψει ότι υπάρχουν ακόμη εκεί έξω πολλοί καλοί άνθρωποι.

«Δεν ξέρω ποια είναι ή που βρίσκεται, αλλά ελπίζω να διάβασε ή να είδε στις ειδήσεις τι θετικό αντίκτυπο είχε το γράμμα της όχι μόνον σ’ εμένα, την οικογένεια και την επιχείρησή μου, αλλά και για το μέλλον μας ως κοινωνία», είπε η Φλόρες, προσθέτοντας ότι θέλει να στείλει τα χρήματα πίσω στη γυναίκα.

Ο γιος της ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook την επιστολή και έγραψε ότι η πρώην σερβιτόρα του έφτιαξε τη διάθεση για όλη την εβδομάδα.Δείτε το βίντεο από το Inside Edition:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ