Συγκλονιστική μαρτυρία για την επίθεση στο Τορόντο – Ο δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως έξω από ελληνικό εστιατόριο – ΒΙΝΤΕΟ

Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν και τις οποίες παρακολούθησε από το παράθυρο του ραδιοφωνικού σταθμού όπου εργάζεται, στην ελληνική συνοικία στο Τορόντο του Καναδά, περιέγραψε η Ελληνίδα δημοσιογράφος Μπετίνα Διονυσόπουλος.

Οι εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου CHTOAM Radio, όπου εργάζεται η Ελληνίδα δημοσιογράφος, βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου έγινε η αιματηρή επίθεση με τους δυο νεκρούς (ανάμεσά τους ο δράστης).

Δεκατέσσερις άνθρωποι έχουν επίσης τραυματιστεί, μεταξύ των οποίων ένα 9χρονο κορίτσι που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Από το παράθυρο βλέπαμε τα πάντα» δήλωσε η Μπετίνα Διονυσόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Όπως είπε, ο δράστης, εκεί που περπατούσε άνοιξε πυρ σε όποιον έβρισκε μπροστά του, σε ελληνικό εστιατόριο της περιοχής.

«Άνθρωποι κάθονταν και έτρωγαν όταν ένας περαστικός, απλά γύρισε και ενώ ήταν ανοιχτές οι πόρτες, πυροβολούσε αδιακρίτως τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, η αστυνομία του Τορόντο ζητά από τους πολίτες πληροφορίες. Καλεί όσους γνωρίζουν το οτιδήποτε, να απευθυνθούν στις Αρχές.

Μέχρι στιγμής τα στοιχεία του δράστη δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί και τα κίνητρα της επίθεσης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ