Έκανε σαμποτάζ στη μουσική καριέρα του συντρόφου της και το πλήρωσε ακριβά

Οι άνθρωποι προβαίνουν σε περίεργες ενέργειες όταν είναι ερωτευμένοι, αλλά η υπονόμευση της καριέρας του συντρόφου τους δεν είναι μία από τις συνηθισμένες.

Δικαστήριο στον Καναδά αποφάσισε ότι αυτό έκανε η Τζένιφερ Λι στον φίλο της διαγράφοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε από μια υψηλού κύρους μουσική σχολή και αντικαθιστώντας το με ένα ψεύτικο σημείωμα απόρριψης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, την Τετάρτη ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Οντάριο, Ντέιβιντ Κόρμπετ έκρινε ότι η Λι σκόπιμα παρεμπόδισε την καριέρα του τότε φίλου της, Έρικ Αμπράμοβιτζ το 2014, όταν και οι δύο ήταν σπουδαστές μουσικής στο Πανεπιστήμιο McGill στο Μόντρεαλ. Ο Κόρμπετ αποφάσισε ότι η Λι πρέπει να καταβάλει 260.000 δολάρια στον πρώην φίλο της ως αποζημίωση.

Στα τέλη του 2013, ο Αμπράμοβιτζ υπέβαλε αίτηση για σπουδές στο Μουσικό Ωδείο Colburn στο Λος Άντζελες υπό τον καθηγητή Γεχούντα Γκίλαντ. Ο διάσημος δάσκαλος κλαρινέτου δέχεται μόνο δύο καινούργιους μαθητές τον χρόνο. Κάθε ένας λαμβάνει μια πλήρη υποτροφία που καλύπτει τα δίδακτρα, στέγαση και διατροφή και χρήματα για άλλα έξοδα.

Οι λίγοι επίλεκτοι έχουν ουσιαστικά διασφαλισμένη μια υψηλά αμειβόμενη σταδιοδρομία σε συμφωνική ορχήστρα μετά την αποφοίτηση, σύμφωνα με τη Montreal Gazette.

Ο Αμπράμοβιτζ πέρασε από εντατική διαδικασία εξέτασης, που περιελάμβανε και μία ζωντανή ακρόαση τον Φεβρουάριο του 2014, και αισθάνθηκε σίγουρος ότι θα γίνει αποδεκτός. Αλλά μερικές εβδομάδες αργότερα, έλαβε ένα email απόρριψης. Ήταν συντετριμμένος και επέλεξε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο McGill.

Πέρασαν δύο χρόνια για να ανακαλύψει ο Αμπραμόβιτζ ότι είχε πράγματι γίνει δεκτός και ότι η Λι, με την οποία είχε σχέση διάρκειας πέντε μηνών εκείνη την εποχή, είχε πλαστογραφήσει το σημείωμα απόρριψης.

Ο Αμπράμοβιτζ είπε στο δικαστήριο ότι η Λι είχε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και ήταν σε θέση να διαγράψει την πραγματική επιστολή αποδοχής πριν να τη δει ο ίδιος. Η Λι απάντησε στο email του καθηγητή προσποιούμενη ότι ήταν ο φίλος της και έστειλε στον Γκίλαντ ένα email με το οποίο απέρριπτε την προσφορά του.

Το κίνητρό της όπως ο υποστηρίζει ο Έρικ Αμπράμοβιτς, ήταν να τον αποτρέψει να μετακομίσει.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: The Guardian/Benjamin Ealovega/Handout

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ