Πυρ και μανία ο Τραμπ εναντίον του Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ξύπνα γρονθοκοπημένε!

Ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, αποκαλώντας τον «ένα άτομο με πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης», μετά το ξέσπασμα του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού εναντίον του κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Τόνι, που μεταδιδόταν απευθείας τηλεοπτικά.

«Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ένα άτομο με πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, έχει φάει πολλά χτυπήματα στο κεφάλι από αληθινούς πυγμάχους στις ταινίες. Τον παρακολούθησα χθες βράδυ και στ’ αλήθεια πιστεύω ότι τα έχει χάσει από τις μπουνιές», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

«Υποθέτω δεν συνειδητοποιεί ότι η οικονομία τα πάει καλύτερα από ποτέ, η απασχόληση σπάει ρεκόρ, πολλές εταιρείες επενδύουν ξανά στη χώρα μας. Ξύπνα Γρονθοκοπημένε!», συμπλήρωσε σε δεύτερη ανάρτησή του.

Ο Ντε Νίρο είναι υποστηρικτής του κόμματος των δημοκρατικών, έχει καταφερθεί επανειλημμένα εναντίον του Τραμπ σε διάφορες εκπομπές και εκδηλώσεις, αλλά καμιά από αυτές δεν είχε την υψηλή τηλεθέαση, ή πολύ περισσότερο το κύρος, των βραβείων Τόνι.Δείτε τις αναρτήσεις του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ