Η σέλφι της ντροπής – Άνδρας ποζάρει με φόντο γυναίκα που τη χτύπησε τρένο- ΒΙΝΤΕΟ

Μία γυναίκα από τον Καναδά τραυματίστηκε, όταν την χτύπησε τρένο στη Βόρεια Ιταλία, και οι διασώστες έσπευσαν στο πλευρό της. Όμως, την ώρα που φρόντιζαν τα τραύματά της, ένας νεαρός άνδρας πόζαρε για φωτογραφίες σέλφι, μια στιγμή που κατέγραψε ένας φωτορεπόρτερ που βρισκόταν στο σημείο για το ατύχημα. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την οργή των Ιταλών.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία προβλήθηκε από ιταλική εφημερίδα με τον τίτλο Liberta και τον δημοσιογράφο Giorgio Lambri με το σχόλιο “η βαρβαρότητα εκεί που δεν την περιμένεις. Η σέλφι μπροστά σε μια τραγωδία”, ενώ πλέον έχει ανοίξει η συζήτηση για την έλλειψη ηθικών αξιών.

Η αστυνομία έπιασε τον νεαρό άνδρα και τον ανάγκασε να σβήσει τη φωτογραφία από το κινητό του.

Ενώ, να σημειώσουμε ότι η γυναίκα τελικά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υπέστη ακρωτηριασμό του ποδιού της. Αν και η έρευνα έδειξε ότι ο άνδρας δεν έκανε κάποιο ποινικό αδίκημα, έχει γίνει το επίκεντρο και στα social media.

Η Corriere della Sera ανέφερε ότι κάνει το σήμα της νίκης με το ένα χέρι του, ενώ με το άλλο τραβάει τη φωτογραφία. Η La Stampa έκανε λόγο για “έναν καρκίνο ο οποίος διαβρώνει το διαδίκτυο. Ο άνδρας που τράβηξε την φωτογραφία δεν είναι κακός, αλλά έχει απενεργοποιήσει την ψυχή του και την προσωπικότητά του και έχει γίνει πλέον ένας αυτοματισμός του διαδικτύου”.

Πηγή: BBC

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ