Τι ισχυρίζεται η πρεσβυτέρα και ο ιερέας που κατηγορείται ότι βίαζε την θετή του κόρη από 4 ετών – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται ο σάλος γύρω από τον θάνατο της 29χρονης Έλενας Φραντζή η οποία από την ηλικία των τεσσάρων ετών βίωνε τη σεξουαλική κακοποίηση από τον θετό της πατέρα, ιερέα Στυλιανό Σάββα.

“Δεχτήκαμε απειλές από διάφορους και πήγε ο πάτερ στην αστυνομία και έδωσε κατάθεση. Με απείλησαν ότι θα μου καταστρέψουν την οικογένεια. Σε ένα απειλητικό τηλεφώνημα είπαν στον ιερέα ότι θα έρθουμε νύχτα που εσύ θα κοιμάσαι. Φοβηθήκαμε και ενημερώσαμε την αστυνομία” είπε η πρεσβυτέρα, μητριά της άτυχης κοπέλας.

Η πρεσβυτέρα πρόσθεσε ότι οι κατηγορίες εναντίον του ιερέα συζύγου της ήταν κατασκευασμένες και ότι η 29χρονη Έλενα Φραντζή χρηματίστηκε από πρόσωπα τα οποία δεν θέλησε να κατονομάσει, υποστηρίζοντας ότι η αστυνομία έχει στην κατοχή της ηχογράφηση στην οποία η 29χρονη, παραδέχεται ότι χρηματίστηκε.

“Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της. Εγώ έχω πάει στην κηδεία της… με αυτά τα λόγια δεν άντεξα, θύμωσα πολύ… Την Έλενα την είχα σαν κόρη μου, καμιά μάνα δεν θα ανεχόταν τέτοιες πράξεις από τον άνδρα της. Θέλω να σας πω πως όταν μια γυναίκα, μια μάνα, βλέπει αυτά που η Έλενα κατηγόρησε τον άνδρα μου, θα έφευγα να πάω στο μοναστήρι και θα είχα ψυχολογικά προβλήματα. Αγαπούσα πραγματικά την Έλενα..Επειδή πέθανε η Έλενα, πρέπει να καταδικάσουν και εμένα δίχως στοιχεία; Είναι άδικο αυτό που γίνεται”σημείωσε.

Η πρεσβυτέρα παραδέχθηκε ότι είχε χτυπήσει την 29χρονη με μία κουτάλα και δικαιολόγησε την πράξη της με τον ισχυρισμό ότι η θετή της κόρη είχε κλέψει χρυσαφικά που αποτελούσαν τάματα στην Αγία Παρασκευή. Τα χρυσαφικά, όπως είπε, είχαν βρεθεί κάτω από το θρανίο της στο σχολείο.

“Ο Γολγοθάς μου και εμένα έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και βρίσκομαι ακόμα στον Σταυρό και αναμένω όπως αναμένουμε όλοι μας αυτή τη λαμπροφόρο Ανάσταση του Χριστού να φέρει ανάσταση και σε εμένα, στην οικογένεια μου” είπε ο ιερέας.

Πηγή πληροφοριών: sigmalive.com

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Sigmalive

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ