Τραγωδία – Μωρό και μητέρα σκοτώθηκαν όταν το καροτσάκι κόλλησε σε ασανσέρ

Ένα αγόρι έξι μηνών βρήκε τραγικό θάνατο από έναν προβληματικό ανελκυστήρα και στη συνέχεια σκότωσε και τη μητέρα του λίγα λεπτά αργότερα, ενώ προσπαθούσε να καλέσει για βοήθεια.

Το ασανσέρ μπλόκαρε μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου ορόφου. Η Ναταλία Σιμόνοβα, 38 ετών, προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και να σπρώξει το καροτσάκι του γιου της Βλαντιμίρ μέσα από το κενό. Αλλά το καροτσάκι εγκλωβίστηκε στην πόρτα και ξαφνικά ο ανελκυστήρας άρχισε να κινείται πάνω – κάτω με αποτέλεσμα να συνθλίψει το μωρό.

Η μητέρα έμενε στον ένατο όροφο και είχε ξεκινήσει για να κάνει μια βόλτα με τον μικρο. Πανικόβλητη τηλεφώνησε στον σύζυγό της, Όλεγκ, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι τους στην Κριμαία. Οι γείτονες υποστήριξαν ότι είχαν επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί για το προβληματικό ασανσέρ, αλλά δεν είχε επιδιορθωθεί.

«Με κάλεσε από τον ανελκυστήρα, φωνάζοντας και κλαίγοντας ότι το μωρό μας ήταν νεκρό». Ο πατέρας και ένας συγγενής έτρεξαν και μαζί με άλλους γείτονες άνοιξαν την πόρτα, απεγκλωβίζοντας το παιδί και το καρότσι.

“Ο γιος μου ήταν συμπιεσμένος μαζί με το καρότσι του” είπε ο πατέρας. “Νόμιζα ότι μπορεί να είναι ακόμα ζωντανός. Μόλις βγάλαμε το καροτσάκι, ο ανελκυστήρας ξαφνικά άρχισε να ανεβαίνει και σκότωσε και τη γυναίκα μου».

Πηγή: mirror

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ