Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ταξίδευε μαζί με τον μπαμπά του στη Δύση με πλαστό διαβατήριο – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν για πρώτη φορά, φωτογραφίες από τα βραζιλιάνικα διαβατήρια που χρησιμοποιούσαν ο Κιμ Γιονγκ Ουν και ο πατέρας του, για να ταξιδεύουν προς τις δυτικές χώρες τη δεκαετία του ‘90 και να αποκτούν ταξιδιωτικές άδειες από ξένες πρεσβείες.

«Αυτό δείχνει την επιθυμία της οικογένειας για ταξίδια σε μία προσπάθειά της να «χτίσει» ένα πλάνο διαφυγής, σε περίπτωση που το χρειαζόταν» αναφέρουν πηγές.

Τα διαβατήρια είχαν εκδοθεί από την πρεσβεία της Βραζιλίας στην Πράγα, στις 26 Φεβρουαρίου του 1996 και είχαν δεκαετή διάρκεια. Σε αυτά φαίνεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν να ονομάζεται Τζόζεφ Πουάγκ, ενώ εμφανίζεται να έχει γεννηθεί την 1η Φεβρουαρίου του 1983 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, επιβεβαιώθηκε ότι οι φωτογραφίες είναι πράγματι του Κιμ Γιονγκ Ουν και του πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Σύμφωνα με το Reuters, οι δύο άνδρες τα είχαν χρησιμοποιήσει για να ζητήσουν βίζα από τουλάχιστον δύο δυτικές χώρες. Ενδέχεται να είχαν ταξιδέψει με αυτά στη Βραζιλία, την Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βραζιλίας δήλωσε πως ερευνά την υπόθεση, ενώ η πρεσβεία της Βόρειας Κορέας στην Βραζιλία αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ