ΗΠΑ: Φάκελος με μυστηριώδη τοξική ουσία προκαλεί συναγερμό σε βάση των Πεζοναυτών

Ένας φάκελος που περιείχε άγνωστη ουσία ανοίχθηκε την Τρίτη σε στρατιωτική βάση κοντά στην Ουάσινγκτον με αποτέλεσμα να αρρωστήσουν 11 πεζοναύτες. Το περιστατικό συνέβη σε κτίριο της βάσης Μάιερ-Χέντερσον Χολ, το οποίοι εκκενώθηκε, ανακοίνωσε το σώμα Πεζοναυτών μέσω Twitter.

«Πολλοί Πεζοναύτες δέχονται ιατρικές φροντίδες έπειτα από αυτό το συμβάν, ενώ βρίσκεται έρευνα σε εξέλιξη», ανέφερε το Σώμα.

Το πυροσβεστικό σώμα της κομητείας Άρλινγκτον ανέφερε πως 11 άνθρωποι αισθάνθηκαν άρρωστοι μετά το άνοιγμα της επιστολής στη βάση. Τρεις εισήχθησαν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση. Τρεις στρατιωτικοί δήλωσαν στο CNN ότι ένιωσαν σαν να καίγονται στα χέρια και στο πρόσωπο.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να κάνουμε υποθέσεις, πρέπει να περιμένουμε και να αφήσουμε τους ερευνητές να κάνουν τη δουλειά τους», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του σώματος Πεζοναυτών, συμπληρώνοντας πως είναι πολύ πρόωρο να ειπωθεί σε αυτό το στάδιο εάν επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια ή όχι.Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ