Ασύλληπτη τραγωδία στο Μεξικό: 10 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά, σε φοβερό τροχαίο – Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν δύο αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα συγκρούστηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Ακαπούλκο και την παραθαλάσσια πόλη Ζιουατανέχο στην Πολιτεία Γκερέρο του Μεξικού.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ένα βρέφος ενός έτους, ένα νήπιο τεσσάρων και ότι οι ηλικίες των υπολοίπων θυμάτων ήταν από 26 ως 76 ετών. Οι δύο τραυματίες είναι 8 και 18 ετών.

Το δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με την μεξικανική Πολιτική Προστασία, δεν είναι ακόμη γνωστό αν υπάρχουν ξένοι ανάμεσα στα θύματα, καθώς πρόκειται για πολύ δημοφιλή τουριστική περιοχή.

Στον αυτοκινητόδρομο κατά μήκος των μεξικανικών ακτών στον Ειρηνικό Ωκεανό έχει πολλή κίνηση αυτή την εποχή καθώς συρρέουν τουρίστες για να παραθερίσουν στην περιοχή.

Την περασμένη εβδομάδα δώδεκα άνθρωποι, ανάμεσά τους πολίτες των ΗΠΑ, της Βραζιλίας, του Καναδά και της Σουηδίας, σκοτώθηκαν όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε ενεπλάκη σε σύγκρουση και ανατράπηκε σε αυτοκινητόδρομο της χερσονήσου Γιουκατάν, στην Πολιτεία Κιντάνα Ρου, όπου βρίσκονται πολλοί δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί.

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ