Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός καταδικάστηκε για παιδική πορνογραφία- ΦΩΤΟ

Και ενώ το Χόλιγουντ συνεχίζει να ζει στον απόηχο των καταγγελιών για σεξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις, ακόμη ένα σκάνδαλο έρχεται να καταδείξει τι κρύβεται πίσω από τα λαμπερά φώτα.Ο ηθοποιός Mark Salling, πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σε όλον τον κόσμο σειράς «Glee», παραδέχθηκε την ενοχή του κατά την εκδίκαση υπόθεσης, στην οποία κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Mark Salling συνελήφθη έχοντας στην κατοχή περίπου 50.000 φωτογραφίας και 600 βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, το περιεχόμενο που είχε στην κατοχή του αφορούσε ακόμη και παιδιά κάτω των τριών ετών.

Ο 35χρονος, που αντιμετώπισε ποινή φυλάκισης είκοσι ετών, θα εκτίσει τέσσερα-επτά χρόνια στην φυλακή και στη συνέχεια, θα βρίσκεται για 20 χρόνια υπό στενή παρακολούθηση, ενώ θα καταγραφεί στα μητρώα ως δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων. Θα υποβληθεί σε πρόγραμμα θεραπείας, δεν θα έχει καμία λεκτική ή ηλεκτρονική επαφή με κανέναν κάτω από την ηλικία των 18 ετών, θα πρέπει να βρίσκεται πάντα 100 μέτρα μακριά από σχολεία, πάρκα, δημόσιες πισίνες, κέντρα νεότητας και παιδικές χαρές, ενώ θα καταβάλει το ποσό των 50.000 δολαρίων σε κάθε θύμα.

Το υλικό παιδικής πορνογραφίας που είχε στην κατοχή του ο Salling ήταν αποθηκευμένο στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του, καθώς και σε usb. Η δράστη αποκαλύφθηκε όταν έδειξε κάποιες από τις φωτογραφίες στη σύντροφό του. Εκείνη τον κατήγγειλε στην αστυνομία και οι αρχές τον συνέλαβαν τον Δεκέμβριο του 2015.

Πηγή πληροφοριών: The Independent

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ