ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – Ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του και έστειλε τη φωτογραφία της ετοιμοθάνατης καλλονής στους φίλους του

Μια άκρως σοκαριστική υπόθεση άγριας ενδοοικογενειακής βίας κατέληξε σε τραγωδία στη δυτική Ρωσία.

Ένας 34χρονος ξυλοκόπησε τόσο βάναυσα την καλλονή γυναίκα του με αποτέλεσμα η 28χρονη να πέσει σε κώμα και να χάσει τελικά τη μάχη για τη ζωή, έξι μέρες μετά.

Αυτό που προκαλεί αποτροπιασμό όπως αναφέρει η “dailymail.co.uk” είναι το γεγονός πως ο Maxim Gribanov, όπως είναι το όνομα του δράστη, φωτογράφισε την ετοιμοθάνατη Anastasia Ovsiannikova και έστειλε τη φωτογραφία στους φίλους του. Δε δίστασε να χρησιμοποιήσει και λεζάντα με την οποία περιέγραφε πως η Anastasia βρίσκεται “υπό έλεγχο”.

Η άτυχη γυναίκα έδειχνε αρχικά ευτυχισμένη με τον άντρα της.

Γρήγορα ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν και ο Maxim, έδειξε τον βίαιο χαρακτήρα του. Άρχισε να χτυπάει και να κακοποιεί τη γυναίκα του και απαίτησε να σταματήσει να εργάζεται. Όταν μάλιστα ο πατέρας και ο αδελφός της Ovsiannikova πήγαν να του μιλήσουν για να τον συνετίσουν, εκείνος δε δίστασε να απειλήσει και εκείνους και να τους δείρει.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι θέλει να τον χωρίσει. Τότε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Την ξυλοκόπησε άγρια για ώρες με αποτέλεσμα η 28χρονη καλλονή να γεμίσει μώλωπες σε όλο της το κορμί, να αιμορραγεί και να έχει πολλά σπασμένα κόκαλα.

Παρά τα τραύματά της μετά το άγριο ξύλο κατάφερε να καλέσει ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά..δεν τα κατάφερε.

Ο 34χρονος δράστης κατηγορείται με ποινή φυλάκισης 15 ετών, ενώ εμφανίζεται αμετανόητος λέγοντας στους αστυνομικούς πως για ό,τι έκανε είχε τους λόγους του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ