Μπόμπιρας κλειδώθηκε σε χρηματοκιβώτιο ενώ έπαιζε κρυφτό

Ένα 9χρονο αγόρι στη Γερμανία, ενώ έπαιζε κρυφτό σκέφτηκε ότι η ιδανική κρυψώνα ήταν το χρηματοκιβώτιο. Το “ασφαλές” μέρος που διάλεξε για να κρυφτεί, δεν ήταν τελικά τόσο καλή ιδέα, αφού χρειάστηκαν να επέμβουν πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Το αγόρι βρισκόταν στο σπίτι του παππού του στο Βερολίνο και έπαιζε με τον μικρό αδελφό του, όταν είδε το άδειο χρηματοκιβώτιο, άρπαξε την ευκαιρία, αλλά η πόρτα έκλεισε και τον κλείδωσε μέσα. Τα μέλη της οικογένειας βρήκαν τον 9χρονο στο χρηματοκιβώτιο, αλλά δεν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την πόρτα επειδή δεν γνώριζαν τον κωδικό. Ο παππούς, ο οποίος ήταν ο μόνος που γνώριζε τον εξαψήφιο αριθμό, ήταν μακριά από το σπίτι, σύμφωνα με το Sky News.

Η οικογένεια κάλεσε την πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες δοκίμασαν κάθε πιθανό συνδυασμό για να ξεκλειδώσουν την πόρτα. Οι πυροσβέστες αντλούσαν οξυγόνο μέσα από μια ρωγμή στο χρηματοκιβώτιο για να βοηθήσουν το αγόρι. Τρεις ώρες αργότερα, οι πυροσβέστες ήταν έτοιμοι να σπάσουν το χρηματοκιβώτιο, αλλά ένας από τους πυροσβέστες βρήκε τελικά τον κωδικό και απελευθέρωσε το αγόρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ