Η ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη

Μία Ελληνίδα είναι μεταξύ των τραυματιών από την επίθεση στη Βαρκελώνη σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία οποία καταδικάζει «απερίφραστα την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε προ ολίγου στη Βαρκελώνη».

«Η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Μαδρίτη και το προσωπικό του άμισθου Προξενείου μας στη Βαρκελώνη είναι σε διαρκή επαφή με τις Ισπανικές Αρχές και μεριμνούν για την παροχή προξενικής αρωγής. Σύμφωνα με τις, μέχρι στιγμής, επίσημες πληροφορίες των ισπανικών Αρχών υπάρχει, μεταξύ των τραυματιών μία Ελληνίδα πολίτης» σημειώνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με γραμματέα του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Βαρκελώνη, κ. Θεώνη Ζησιμοπούλου, η οποία μίλησε στο enikos.gr, αλλά και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πατέρας τετραμελούς οικογένειας επικοινώνησε με το προξενείο και ενημέρωσε ότι κατά την τρομοκρατική επίθεση τραυματίστηκαν η σύζυγος και τα δυο του παιδιά, με την σύζυγό του να είναι πιο σοβαρά, ενώ αντίθετα ελαφρότερα τραύματα φέρουν τα δυο παιδιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ