Εργατικοί: «Η Μέι θα έπρεπε να παραιτηθεί – Ζήτησε εκλογές για να πάρει λευκή επιταγή για το Brexit»

Chief Room

Να παραιτηθεί κάλεσε την Τερέζα Μέι η σκιώδης υπουργός Εξωτερικών των Εργατικών, Έμιλι Θόρνμπερι, επειδή «διέπραξε ύβρη ζητώντας εκλογές για να πάρει λευκή επιταγή για το Brexit».

Η Θόρνμπερι επιτέθηκε στην Μέι σε συνέντευξή της στο Sky News για “την υπεροψία της να ζητήσει εκλογές, περιμένοντας από τους πολίτες να ψηφίσουν τους Συντηρητικούς“.

«Απλά σκεφτείτε την ύβρη της πρωθυπουργού πριν από επτά εβδομάδες όταν ήταν 20 μονάδες μπροστά και ζητούσε λευκή επιταγή, ήθελε να κάνει ό,τι θέλει με τη χώρα όσον αφορά στο Brexit, την οικονομία, την Εθνική Υπηρεσία Υγείας. Εμείς είπαμε «όχι» και το εννοούσαμε. Και ο ηγέτης μας με το μανιφέστο μας μπήκε μπροστά, δέχθηκε απίστευτες προσωπικές επιθέσεις και έδειξε ότι αν κάποιος είναι δυνατός και σταθερός είναι εκείνος. Η Μέι πρέπει να σκεφθεί τη θέση της, καθώς θα έχει αποτύχει παταγωδώς αν ευσταθεί το exit poll», είπε.

Σχετικά με το κόμμα των Εργατικών και το τι μπορεί να κάνει, δήλωσε: «Θα δούμε τι θα ακολουθήσει, όμως αν το κόμμα μας κληθεί να στελεχώσει την επόμενη κυβέρνηση, θα το κάνουμε και θα το κάνουμε με ενωτικό τρόπο και ένα δημοφιλές μανιφέστο, καθώς και με ένα ηγέτη, ο οποίος είναι ισχυρός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ