Νέες πληροφορίες για την έκτακτη σύσκεψη στο Μπάκιγχαμ

“Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ ή του συζύγου της, δήλωσε πηγή προσκείμενη στα Ανάκτορα, στο AFP.

Η ίδια πηγή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, επιβεβαίωσε ότι σύσκεψη με όλο το προσωπικό του βασιλικού οίκου θα πραγματοποιείτο σήμερα, “όπως πραγματοποιούνται διάφορες συσκέψεις ετησίως”. “Αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας” σε σχέση με την υγεία της βασίλισσας που είναι 91 ετών και του κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερου συζύγου της, πρόσθεσε.

Πολλά μέσα ενημέρωσης και πολίτες έφθασαν νωρίς σήμερα το πρωί έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μετά το άρθρο της Daily Mail που έγραφε για μια “ιδιαίτερα ασυνήθιστη” έκτακτη σύσκεψη.

Το προσωπικό της βασίλισσας σε ολόκληρη τη χώρα, είχε κληθεί στα Ανάκτορα σήμερα εν μέσω φημών “για επικείμενη ανακοίνωση που αφορούσε στη βασίλισσα ή τον δούκα του Εδιμβούργου”, τον σύζυγό της, είχε ανακοινώσει η Daily Mail στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Λόρδος Τσάμπερλεϊν, ο ανώτερος αξιωματούχος του βασιλικού οίκου, καθώς και ο ιδιαίτερος γραμματέας της βασίλισσας Κρίστοφερ Γκάιντ, αναμένεται να μιλήσουν στο προσωπικό σήμερα το πρωί.

“Παρότι περιστασιακά συγκαλούνται συσκέψεις με το σύνολο του προσωπικού, ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτό, την τελευταία στιγμή, είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστος και υποδηλώνει ότι κάτι σημαντικό θα ανακοινωθεί”, πρόσθεσε η εφημερίδα επικαλούμενη πηγές που δεν κατονομάζονταν.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ