Στην αντεπίθεση περνάει η Μελάνια – Συστήνεται επιτελείο που θα απαντάει στα αρνητικά σχόλια

Αρκετή υπομονή έκανε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ με τις επιθέσεις που έχει δεχτεί αυτή και ο 10χρονος γιος της Μπάρον και αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση.

Και αφού δεν μπορεί να το κάνει η ίδια, έχουν αναλάβει άλλοι το ρόλο να απαντούν στις επιθέσεις που δέχονται μέσω των social media η Μελάνια Τραμπ και ο γιος που έχει με τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Έτσι, προς το παρόν, επιστρατεύτηκε ο προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν να απαντάει για λογαριασμό της Μελάνια και η αρχή έγινε «βάζοντας» στη θέση της την κωμική ηθοποιό Τσέλσι Χάντλερ, η οποία τόλμησε σε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στο Variety, να πει ότι η Μελάνια «μόλις και μετά βίας μιλάει αγγλικά» και μάλιστα έδωσε και συνέχεια γράφοντας στο Twitter «φώναξέ με αν χρειάζεσαι βοήθεια @MELANIATRUMP».

«Ντροπή σου Τσέλσι Χάντλερ που επιτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο στην Πρώτη Κυρία μας, με έναν τέτοιο κατάπτυστο τρόπο», δήλωσε στο Page Six ο κ. Κοέν.

Και πρόσθεσε: «Μην ξεγελιέστε από την προφορά της. Η Μελάνια είναι ευφυής και μιλάει με ευκρίνεια. Για να είμαστε ξεκάθαροι, η Πρώτη μας Κυρία μιλάει πολλές γλώσσες, πέντε νομίζω. Αλήθεια πόσες γλώσσες μιλάς Τσέλσι;».

Και επειδή ένας μόνο δικηγόρος δεν φτάνει για να υπερασπιστεί την Πρώτη Κυρία από τις επιθέσεις που δέχεται ήδη στον Λευκό Οίκο βρίσκονται ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί η σύσταση του επιτελείου που θα απαντάει στις κακεντρέχειες που γράφονται ή ακούγονται για την Μελάνια Τραμπ.

Μάλιστα σύμφωνα με το Page Six της ομάδας θα ηγείται η Στέφανι Γουίστον Γούλκοφ, φίλη της Μελάνια, πρώην συντάκτρια της Vogue και διοργανώτρια του Met Galla, που μαζί με τον Τομ Μπάρακ διοργάνωσαν την τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ.

Πάντως από τον Λευκό Οίκο ήδη έχει ζητηθεί από τα μέσα ενημέρωσης να μην επιτίθενται στον 10χρονο Μπάρον μέσα από μία λυτή ανακοίνωση η οποία δεν ανέφερε το όνομα του παιδιού και έλεγε: «Υπάρχει μία μακρά παράδοση που παρέχεται η δυνατότητα στα παιδιά των Προέδρων να μεγαλώσουν έξω από το πολιτικό προσκήνιο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Tηλεφωνικό “ραντεβού” Τραμπ – Πούτιν

Τερέζα Μέι προς Ντόναλντ Τραμπ: Μην εμπιστεύεσαι τον Πούτιν

Μεξικό: Ακυρώθηκε η συνάντηση Νιέτο-Τραμπ εξαιτίας του τείχους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ