Ο λοχίας που χόρεψε με τη Μελάνια: Ήταν όμορφη αλλά αγχωμένη – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

«Μεγάλο προνόμιο» χαρακτήρισε την τιμή που είχε ο Αμερικανός στρατιώτης, ο οποίος χόρεψε με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ σε δεξίωση που ακολούθησε μετά την ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 29χρονος Χοσέ Μεδίνα από το Πουέρτο Ρίκο, εξομολογήθηκε πως στην αρχή η Μελάνια ήταν νευρική καθώς κατά τη γνώμη του δεν ήταν έτοιμη για όλη αυτήν την προσοχή, στη συνέχεια όμως χαλάρωσε.

Ο Μεδίνα, που έχει υπηρετήσει στο Ιράκ και το Αφγανιστάν , δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι απίστευτο. Ήταν μεγάλη μου τιμή και προνόμιο που είχα την ευκαιρία να χορέψω με την Πρώτη Κυρία», και πρόσθεσε ότι η ίδια τον συνεχάρη που επιλέχθηκε για να χορέψει μαζί της.

«Με χαιρέτησε και με συνεχάρη κι εγώ της είπα ότι ήταν πολύ όμορφη και ότι έχει μια όμορφη οικογένεια, κι αυτή χαμογέλασε. Προσπαθούσε να με γνωρίσει. Πίσω, στα παρασκήνια, ήθελε να μου μιλήσει περισσότερο», ανέφερε.

Όταν οι δυο τους χόρευαν, ο Μεδίνα ρώτησε τη Μελάνια αν μπορούσε να της κάνει μία στροφή, και αυτή του απάντησε ‘φυσικά’, με χαμόγελο. «Τότε το έκανα και ο κόσμος ενθουσιάστηκε», πρόσθεσε ο Αμερικανός λοχίας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τις φωτο:

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης: 

Έτσι θα είναι το τείχος του Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν… πάγωσε το χαμόγελο της Μελάνια – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ