Γυναίκα έβρισε σε σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ ζευγάρι ομογενών επειδή μιλούσαν ελληνικά – ΒΙΝΤΕΟ

Ρατσιστική επίθεση δέχθηκε ζευγάρι ομογενών εντός ενός σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ, επειδή μιλούσαν ελληνικά.

Το περιστατικό δημοσιοποίησε στο προφίλ του στο Facebook ο Έλληνας ομογενής, Θανάσης Παπούλιας που δέχθηκε την επίθεση μαζί με τη σύζυγό του Σοφία, επειδή μιλούσαν ελληνικά, πράγμα που ενόχλησε μία γυναίκα, η οποία τους είπε: «Εδώ είναι Αμερική, να μιλάτε αγγλικά».

Όπως αναφέρει στο προφίλ του στο facebook ο Θανάσης Παπούλιας, το περιστατικό συνέβη σε κατάστημα του Λος Άντζελες. Ο ίδιος και η σύζυγός του στέκονταν στην ουρά του ταμείου και ενώ περίμεναν, συζητούσαν στα ελληνικά. Η γυναίκα ενοχλήθηκε και τους επιτέθηκε φραστικά με την υπάλληλο του μαγαζιού να της ζητά να αποχωρήσει, γιατί δεν είναι επιθυμητές τέτοιες συμπεριφορές.

«Στεκόμουν στη σειρά, μιλώντας με τη σύζυγό μου στα ελληνικά. Από το πουθενά, άκουσα κάποιον να γκρινάζει πίσω μου και φάνηκε ότι κάποιος προσπαθούσε να μου πει κάτι», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Θανάσης Παπούλιας.

«Όταν γύρισα προς τη γυναίκα πίσω μου, εκείνη μου είπε «Να μιλάτε γα@@@@α αγγλικά, εδώ είναι Αμερική! Μετά χρησιμοποίησε κάθε βρισιά του μηδαμινού λεξιλογίου της. Για να με περιγράψει, για να μου πει να πάω πίσω στη χώρα μου. Αστείο, νόμιζα ότι ήμουν στη χώρα μου, τη χώρα στην οποία γεννήθηκα», πρόσθεσε.

«Το καλύτερο ήταν ότι σοκαρίστηκε όταν της απάντησα σε τέλεια αγγλικά, με αμερικανική προφορά, αλλά δεν σιώπησε. Συνέχισε να βρίζει, συνέχισε να λέει ότι εδώ είναι Αμερική. Λυπάμαι για αυτή τη γυναίκα», συμπλήρωσε, ευχαριστώντας παράλληλα το Θεό που το ζευγάρι είχε πάει για ψώνια χωρίς τα παιδιά του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί θα τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του Τραμπ

Γονείς πιάστηκαν στα χέρια σε αγώνα ακαδημιών – ΒΙΝΤΕΟ

Το συγκλονιστικό γράμμα της συζύγου ποδοσφαιριστή της Σαπεκοένσε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ