Δεκάδες προσαγωγές υπόπτων για το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη

Νέες επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης η αστυνομία για τη σύλληψη του δράστη που σκότωσε 39 άτομα στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη, έπειτα από πληροφορίες ότι οικογένειες με τις οποίες είχε επαφή διέφυγαν στη Σμύρνη.

Μέχρι στιγμής στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στη Σμύρνη, έχουν προσαχθεί 27 άτομα. Στις ίδιες έρευνες βρέθηκε τηλεσκόπευτρο από όπλο ελεύθερου σκοπευτή.

Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις που είχαν κάνει πηγές των ΗΠΑ για επιθέσεις τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Σε αυτές συμπεριλαμβανόταν η πληροφορία ότι το Ισλαμικό Κράτος σχεδίαζε αυτές τις ημέρες επίθεση ελεύθερου σκοπευτή σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα.

Στο μεταξύ, η σύζυγος του δράστη κατέθεσε πως έμαθε για την επίθεση από τα ΜΜΕ και ότι δεν γνώριζε ότι ο άνδρας της μπορεί να έβλεπε με συμπάθεια το ISIS.

Σε Ικόνιο και Κωνσταντινούπολη προσήχθησαν 16 άτομα, μεταξύ των οποίων και οι κτηματομεσίτες που είχαν νοικιάσει τις κατοικίες σε τρεις οικογένειες με τις οποίες διαπιστώθηκε ότι είχε επαφές ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σημερινές επιχειρήσεις στη Σμύρνη έγιναν για τον εντοπισμό των οικογενειών αυτών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης – Από γκάφα σε γκάφα οι Αρχές

Νέα βίντεο με τον μακελάρη της Κωνσταντινούπολης

Φοβόταν ότι μπορεί να χάσει την ζωή της στην Κωνσταντινούπολη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ