Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης – Από γκάφα σε γκάφα οι Αρχές

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη του μακελειού στο νυχτερινό κέντρο Reina της Κωνσταντινούπολης, που στοίχισε τη ζωή σε 39 άτομα.

Οι τουρκικές Αρχές εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να αλλάξουν το κλίμα μετά τα απανωτά λάθη στα οποία έχουν υποπέσει. Αρχικά, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός άνδρα που υποτίθεται ότι ήταν ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης, όμως εν τέλει αποδείχθηκε ότι ο εν λόγω άνδρας, δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση. Πρόκειται για υπήκοο από το Καζακστάν, ο οποίος πήγε στην Ασφάλεια και δήλωσε ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την επίθεση. Έγινε, βέβαια, έρευνα και διαπιστώθηκε ότι είναι υπήκοος του Καζακστάν και βρίσκεται στην Τουρκία για επαγγελματικούς λόγους.

Την Τρίτη το φως της δημοσιότητας είδε μία φωτογραφία ενός άνδρα από το Κιργιστάν, το διαβατήριο του οποίου έκανε τον γύρο του κόσμου, με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι πρόκειται για τον δράστη. Ωστόσο ο άνδρας μίλησε σε δημοσιογράφους και αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στο μακελειό της Κωνσταντινούπολης.

Ο Iakhe Mashrapov από το Κιργιστάν ανέφερε ότι το διαβατήριο του ανήκει και κατήγγειλε πως τέθηκε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, καθώς μοιάζει με τον άνδρα στις φωτογραφίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η τουρκική αστυνομία.

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο δράστης της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο “Reina” εισήλθε στην Τουρκία από τη Συρία, όπου είχε πολεμήσει στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους.

Πολλά είναι τα βίντεο που έχουν καταγράψει τις κινήσεις του μακελάρη πριν και μετά την αιματηρή επίθεση.

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Momos World,Ulusal Kanal,Gallery İstanbul

Δείτε επίσης:

Νέα βίντεο με τον μακελάρη της Κωνσταντινούπολης

Φοβόταν ότι μπορεί να χάσει την ζωή της στην Κωνσταντινούπολη

Οι πρώτες ΦΩΤΟ μέσα από το νυχτερινό κέντρο μετά το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ