“Δεν είμαι ο μακελάρης του Reina” δηλώνει ο κάτοχος του διαβατηρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο άνδρας από το Κιργιστάν, το διαβατήριο του οποίου έκανε τον γύρο του κόσμου, με τουρκικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι πρόκειται για τον δράστη στο νυχτερινό κέντρο Reina, μίλησε σε δημοσιογράφους και αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στο μακελειό της Κωνσταντινούπολης.

Ο Iakhe Mashrapov από το Κιργιστάν ανέφερε ότι το διαβατήριο του ανήκει και κατήγγειλε πως τέθηκε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, καθώς μοιάζει με τον άνδρα στις φωτογραφίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η τουρκική αστυνομία. «Ποτέ δεν έκανα οποιαδήποτε τρομοκρατική πράξη στην Τουρκία», είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν για μία ώρα, σύμφωνα με την «Cumhuriyet».

Ο Mashrapov υποστήριξε ότι έφτασε στην Κωνσταντινούπολη την 1η Ιανουαρίου «για δουλειές» και αναχώρησε σήμερα, μετά την ανάκριση από τις τουρκικές αρχές.

Οι τουρκικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα που άνοιξε πυρ μέσα στο κλαμπ Ρέινα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 39 άνθρωποι. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Doğan δύο αλλοδαποί, τα στοιχεία των οποίων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, συνελήφθησαν σήμερα στο διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Ο μακελάρης είχε πολεμήσει για το ΙSIS στη Συρία σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ