Νέες ΦΩΤΟ του Τούρκου σχεδιαστή μόδας μετά την επίθεση που δέχτηκε

Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες του γνωστού Τούρκου σχεδιαστή μόδας, Μπαρμπαρός Σανσάλ, μετά την επίθεση που δέχθηκε, λίγο μετά την προσγείωση του αεροπλάνου που τον μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη.

Στις φωτογραφίες, βλέπουμε τον γνωστό σχεδιαστή με αίματα στο πρόσωπο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχεδιαστής απελάθηκε από τα κατεχόμενα έπειτα από βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έκανε κριτική σε ορισμένους θρησκευτικούς κύκλους στην Τουρκία και την τουρκική κυβέρνηση.

Στο επίμαχο βίντεο το οποίο ανέβασε λίγο πριν την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο Reina της Κωνσταντινούπολης, ο Μπαρμπαρός Σανσάλ ακούγεται να λέει σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΚΥΠΕ στην Τουρκία Άννα Ανδρέου: “Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί. Εντάξει μωρό μου. Δεν σας φίλησα καν. Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα. Πνίξου στο σ…. σου Τουρκία”.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης τον Μπαρμπαρός Σανσάλ περίμενε η αστυνομία στο αεροδρόμιο Ατατούρκ για να τον συλλάβει αλλά μόλις κατέβηκε από το αεροσκάφος δέχτηκε επίθεση από πολίτες. Η αστυνομία επενέβη και τον επιβίβασε σε αστυνομικό όχημα.

Ο Σανσάλ είναι σφοδρός επικριτής του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, και βρισκόταν στα κατεχόμενα όταν ανέβασε το βίντεο την Πρωτοχρονιά.

Δείτε τις φωτο:

 

Πηγή: politis.com.cy, Cyprus Mail, πηγή φωτο:ensonhaber.com

Διαβάστε επίσης:

Επιτέθηκαν σε γνωστό Τούρκο σχεδιαστή μόδας στην Κωνσταντινούπολη – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ