Συγκλονισμένος ο παίκτης που γλίτωσε από την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Η Κωνσταντινούπολη έζησε ένα νέο εφιάλτη. Η τρομοκρατική επίθεση και πάλι την τουρκική πόλη, αυτή τη φορά συνέβη στη Reina, την πιο διάσημη από τις ντισκοτέκ της Κωνσταντινούπολης.

Τραγικός απολογισμός 39 νεκροί και 69 τραυματίστηκαν, όταν  ένας ένοπλος που ήταν μεταμφιεσμένος σε Άγιο Βασίλη άνοιξε πυρ με το όπλο του σκορπώντας τον θάνατο. Η ντισκοτέκ, διάσημη στην τουρκική υψηλή κοινωνία, ήταν σημείο συνάντησης  και ανθρώπων από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα “Marca”. Οι περισσότεροι παίκτες που παίζουν σε ομάδες της  Κωνσταντινούπολης πηγαίνουν εκεί συνήθως κάθε Σαββατοκύριακο. 

Ένας επαγγελματίας παίκτης στην Τουρκία βρέθηκε εκεί, έζησε τον εφιάλτη, αλλά ευτυχώς κατάφερε να σώσει την ζωή του. Ο Σεφά Μποΐντάς, ποδοσφαιριστής της Μπεγερμπεγί, ομάδα της τρίτης κατηγορίας, έφθασε ακριβώς όταν συνέβη το περιστατικό.  Επρόκειτο να είναι μια νύκτα ανέμελη, μακριά από τα τραύματα του 2016. Όμως δέκα λεπτά αφότου έφθασε στη Reina, ο Σεφά Μποϊντάς βρέθηκε να προσπαθεί να ξεφύγει από το χάος και τον θάνατο που έσπερνε, ο τρομοκράτης.

 «Την στιγμή που ήμασταν στην πόρτα, είδαμε πολλή σκόνη και καπνό. Ακούγονταν πυροβολισμοί. Όπως προχωρούσα, μερικοί άνθρωποι ποδοπατούσαν άλλους. Δεν ξέρω πώς κατάφερα να ξεφύγω. Σε στιγμές σαν και αυτή, κανείς δεν ξέρει πώς να φύγει. Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν στην αριστερή πλευρά, έτσι εμείς πήγαμε προς τα δεξιά. Πολλά κορίτσια λιποθύμησαν, όπως μία φίλη μου. Την πήρα στην πλάτη και άρχισα να τρέχω. Περίπου 50 άτομα κατάφεραν να ξεφύγουν με αυτό τον τρόπο. Η αστυνομία έφθασε γρήγορα, αλλά δεν ήξερε ποιον να κυνηγήσει . Όλοι ήταν ύποπτοι εκείνη την  στιγμή» ανέφερε συγκλονισμένος ο παίκτης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Γκάφα των Τούρκων: Έδωσαν λάθος φωτογραφία του υπόπτου για το μακελειό

Ένας Ρώσος υπήκοος μεταξύ των νεκρών του μακελειού της Κωνσταντινούπολης

Η ανατριχιαστική αφίσα στην είσοδο του κλαμπ στην Κωνσταντινούπολη – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ