Αδίστακτοι οι δράστες της αιματηρής ληστείας στην Κηφισιά – Τι εκτιμούν οι Αρχές

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό των δραστών της αιματηρής ένοπλης ληστείας στην βιομηχανία αλλαντικών «Υφαντής» στην Κηφισιά.

Αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι πως οι δράστες ήταν αδίστακτοι και πως όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έριξαν βροχή από σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, ένας από αυτούς κατέβηκε από το αμάξι και πήρε θέση βολής.  Γονάτισε και σημάδεψε με καλάσνικοφ τους αστυνομικούς. «Ήθελε να σκοτώσει» εκτιμούν αστυνομικές πηγές. Τα πληρώματα της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν κρατήσει μια απόσταση ασφαλείας, υπό τον φόβο να μην εξελιχθεί το σκηνικό σε μακελειό, όπως στου Ρέντη το 2011, όταν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν χάσει τη ζωή τους και δύο είχαν τραυματιστεί μετά από καταδίωξη ληστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές θεωρούν πως οι ληστές ήταν πολύ καλά οργανωμένοι και είχαν άριστη ενημέρωση. Αυτό, λένε, αποδεικνύεται από το γεγονός πως οι δράστες δεν έχασαν καθόλου χρόνο. Γνώριζαν δηλαδή ακριβώς πού να πάνε, πού βρίσκονται τα χρήματα και από πού να διαφύγουν.  Αυτός είναι και λόγος που οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν εσωτερική πληροφόρηση.   

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως μπορεί να έχει τραυματιστεί και ένας από τους δράστες.

 

 Διαβάστε επίσης

Το χρονικό της ληστείας σε γνωστή εταιρεία αλλαντικών στην Κηφισιά – ΦΩΤΟ 

Κούγιας: Η λεία των ληστών στην Κηφισιά ήταν 50.000 ευρώ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ