Ασύλληπτο σενάριο για την αεροπορική τραγωδία – Φταίει το ηλεκτρονικό παιχνίδι;

Ένα νέο σενάριο σχετικά με την αιτία της πτώσης του αεροσκάφους που μετέφερε την ποδοσφαιρική ομάδα Σαπεκοένσε φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Dailymail.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, η αιτία της πτώσης του αεροσκάφους ήταν η έλλειψη καυσίμων. Μια έλλειψη που, όπως αναφέρει το δημοσίευμα,  προκλήθηκε από τον χρόνο που έχασε το πλήρωμα στην αναζήτηση ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού που είχε χάσει ένας ποδοσφαιριστής της Σαπεκοένσε.

Έτσι όταν το αεροσκάφος βρέθηκε στον αέρα δεν πρόλαβε να ανεφοδιαστεί σε μια ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο της πόλης Cobija καθώς το συγκεκριμένο αεροδρόμιο δεν λειτουργεί τη νύχτα.

Την αποκάλυψη για την καθυστέρηση λόγω του ηλεκτρονικού παιχνιδιού έκανε μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Dail Mail ο αμυντικός της Τσαπεκοένσε, Ντέμερσον Κόστα, ένας από τους επτά που δεν ταξίδεψαν με τη μοιραία πτήση. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Τσίνιο ντι Ντομένικο έκανε πλάκα με το γεγονός ότι ένας παίχτης ζητούσε επίμονα να του βρουν το ηλεκτρονικό του παιχνίδι μέσα από την αποσκευή που είχε παραδώσει.

«Το τελευταίο μήνυμα που εστάλη ήταν από τον Τσίνιο που έκανε πλάκα για το γεγονός ότι ένας από τους παίχτες καθυστερούσε την αναχώρηση από τη Βολιβία γιατί είχε ξεχάσει να βγάλει από τη βαλίτσα ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι» δήλωσε ο Ντέμερσον Κόστα.

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Ανακλήθηκε η άδεια της εταιρείας με το μοιραίο αεροσκάφος που συνετρίβη στην Κολομβία

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ