La Repubblica: Σκηνοθέτησε την απαγωγή του ο εγγονός του Ανιέλι

Ο Λάπο Ελκάν, εγγονός του Τζιάνι Ανιέλι φέρεται να οργάνωσε απαγωγή-μαϊμού στην Νέα Υόρκη, για να αποσπάσει δέκα χιλιάδες ευρώ από την οικογένειά του, όπως γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, ο Έλκαν, 39χρονος επιχειρηματίας «φέρεται να είχε ανάγκη τα χρήματα διότι-όπως γράφουν αμερικανικές εφημερίδες- είχε ξοδέψει όλα τα λεφτά του σε πάρτι δυο ημερών με ιερόδουλη, στο Mανχάταν- με αλκοόλ και ναρκωτικά».

Κατά τα αμερικανικά ΜΜΕ στα οποία αναφέρεται η εφημερίδα, ο Ελκάν έπρεπε να επιστρέψει χρήματα στην ιερόδουλη, η οποία φέρεται να είχε αγοράσει ναρκωτικά. Και για τον λόγο αυτό ζήτησε από την οικογένειά του 10.000 ευρώ, προσθέτοντας ότι ήταν στα χέρια μιας γυναίκας που του είχε στερήσει την ελευθερία του και θα του έκανε κακό αν δεν έστελναν το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Η οικογένεια του Λάπο Έλκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρώμης, αποτάθηκε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, η οποία, οργάνωσε δήθεν παράδοση των χρημάτων και εξακρίβωσε ότι επρόκειτο για απαγωγή μαϊμού. Ο Ιταλός επιχειρηματίας όμως, μπορεί να κριθεί για την πράξη του αυτή από την αμερικανική δικαιοσύνη, αφού, όπως γράφει η La Repubblica, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να του παραδόθηκε δικαστική κλήση σε απολογία.

Το 2005, ο Λάπο Έλκαν κινδύνευσε να χάσει την ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών και σώθηκε χάρη στην μεταφορά του σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Τορίνο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: repubblica.it

Δείτε επίσης:

Βρετανία – «Και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη» είναι η στρατηγική του Λονδίνου για το Brexit;

Ο Τραμπ απειλεί να τερματίσει τη συμφωνία ΗΠΑ – Κούβας

Στους 76 οι νεκροί στην αεροπορική τραγωδία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ