Η 18χρονη μανάβισσα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου – ΦΩΤΟ

Μια 18χρονη κοπέλα από το Νεπάλ είναι το νέο πρόσωπο που αγάπησε το διαδίκτυο, μετά τον συνομήλικό της Αρσάντ Καν, έναν Πακιστανό πωλητή τσαγιού, που χάρη στα social media έγινε μοντέλο.

Η 18χρονη Κουσούμ Σρέστα, φωτογραφήθηκε την ώρα που κουβαλούσε λαχανικά στην τοπική αγορά. Μόλις ο φωτογράφος RupChandra Maharjan, ανέβασε τη φωτογραφία της γράφοντας #Tarkariwali and #Sabjiwali – “vegetable seller”, αμέσως άρχισε να γίνεται viral, με πολλούς να σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Σρέστα κατάγεται από αγροτική οικογένεια στο Μπάγκλινγκ, περίπου 90 χλμ. δυτικά του Κατμαντού. Σπουδάζει στη γειτονική συνοικία Chitwan, και βοηθούσε τους γονείς της όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, κάτι που κάνει συχνά κατά τη διάρκεια των διακοπών από τις σπουδές της.

Η νεαρή κοπέλα δεν είχε αντιληφθεί ότι την τραβούσαν φωτογραφίες και δήλωσε ότι έμαθε για αυτές από μία φίλη της.

«Μία φίλη μου με ρώτησε αν είμαι το κορίτσι των φωτογραφιών που έγιναν viral στο Facebook αλλά δεν το ήξερα. Μου τις έστειλε και είδα ότι ήμουν εγώ. Εκείνη την ημέρα είχα πάει να πουλήσω λαχανικά για να βοηθήσω τους γονείς μου. Δεν ήξερα ότι με φωτογράφισαν», ανέφερε.

Εξομολογήθηκε ότι ενθουσιάστηκε με το γεγονός και θέλει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία να ακολουθήσει τα βήματα του Καν στο μόντελινγκ.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 18χρονης, η Κουσούμ είναι ένα ντροπαλό και λιγομίλητο κορίτσι. Αν και σπουδάζει μάνατζμεντ, ήθελε να γίνει νοσοκόμα.

Δείτε τις φωτο:

Πηγή: bbc.com

Διαβάστε επίσης:

Στη Σλοβενία πανηγυρίζουν και σερβίρουν…”πρωινό Μελάνια Τραμπ”

 

Πως η γεωγραφία «αποκαλύπτει» την ηλικία μιας γυναίκας

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ