Ένας νεκρός και 3 τραυματίες στην Καλιφόρνια – Δείτε το βίντεο απο το σημείο – ΤΩΡΑ

Συνεχίζεται η έκρυθμη κατάσταση στην Αζούσα της Καλιφόρνια, περίπου 50 χιλιόμετρα ανατολικά του Λος Άντζελες.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη απο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για ένα νεκρό και τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες.

Μια γυναίκα ανέφερε ότι πήγαινε προς το εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει όταν άκουσε τους πυροβολισμούς. Αμέσως άρπαξε τον 9 μηνών γιο της και έτρεξε να κρυφτεί στο γυμναστήριο σχολείου που βρίσκεται στην περιοχή, μαζί με άλλα 25 άτομα. «Ακουγόταν καταιγισμός ριπών» ανέφερε στο CBS.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες ανέφερε ότι προσέφερε τις πρώτες βοήθειες σε 4 τραυματίες.

Ελικόπτερο της αστυνομίας μετέφερε έναν τραυματία σε νοσοκομείο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο και για άλλους ανθρώπους, χτυπημένους από σφαίρες.

Μια γυναίκα που ψήφιζε την ώρα που άρχισαν οι πυροβολισμοί δήλωσε πως ακούστηκαν πυρά και αμέσως οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο έντρομοι έμειναν εκεί για να προστατευτούν.

«Άνθρωποι άρχισαν να μπαίνουν στο εκλογικό κέντρο για να κρυφτούν. Μπαίνοντας μέσα μας έλεγαν ότι είδαν έναν οπλισμένο άνδρα που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Η αστυνομία μας είπε να μείνουμε εντός του κτιρίου. Βρισκόμαστε αποκλεισμένοι», είπε η ίδια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: abc news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ