Σε διαθεσιμότητα ο πιλότος με τις… ζαρτιέρες – Τι λέει ο ίδιος

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε πιλότος της British Airways, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών που τον δείχνουν να φορά ζαρτιέρες μέσα στο πιλοτήριο.

Στη μία φωτογραφία, ο πιλότος Colin Glover, εμφανίζεται χωρίς εσώρουχο αλλά φορώντας ζαρτιέρες και έχει ακουμπήσει τα πόδια του στο πηδάλιο του αεροσκάφους, ενώ σε μια άλλη βλέπουμε περιοδικά ερωτικού περιεχομένου τοποθετημένα πάνω στα όργανα ελέγχου.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τη Daily Mail, αρνείται κάθε σχέση με τις φωτογραφίες.

Πιστεύεται πως οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε δύο διαφορετικά περιστατικά, σε διαφορετικές μεγάλης διάρκειας πτήσεις, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει τραβηχτεί σε Boeing 777, το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου, το οποίο χωρά 396 επιβάτες.

Ο 51χρονος Glover που ζει στο Δουβλίνο, είναι πατέρας ενός παιδιού και δουλεύει στην βρετανική αεροπορική εταιρεία για 26 χρόνια.

Η υπόθεση ερευνάται και εάν διαπιστωθεί πως είναι πράγματι εκείνος που φαίνεται και έβγαλε τις φωτογραφίες, θα του απαγορευτεί να πετά.

«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά αυτό το περιστατικό και το ερευνούμε», τόνισε εκπρόσωπος της British Airways στη Daily Mail.

Οι επιθεωρητές της εταιρείας θα ερευνήσουν εάν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί σε προσομοιωτή πτήσης ή σε κανονικό αεροσκάφος.

Δείτε τις φωτο:

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Μπροστά ο Τραμπ σε νέα δημοσκόπηση

“Δεν θα παραδοθούμε” ο τίτλος της τουρκικής Cumhuriyet που στέλνει μήνυμα στον Ερντογάν

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ