Ιαπωνία – Ένας 72χρονος με οικογενειακά προβλήματα ευθύνεται για την έκρηξη στο πάρκο

Ένας 72χρονος που αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα ευθύνεται για την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στο πάρκο της πόλης Ουτσουνομίγια,στην Ιαπωνία.

Ο απόστρατος στρατιωτικός αυτοκτόνησε, πυροδοτώντας έναν εκρηκτικό μηχανισμό σε ένα πάρκο, στα βόρεια του Τόκιο, τραυματίζοντας τρεις περαστικούς, όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές και τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Δύο άνδρες ηλικίας 58 και 64 ετών τραυματίστηκαν σοβαρά και ένας 14χρονος μαθητής ελαφρύτερα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Kyodo.

“Ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός” στο πάρκο, είπε ένας εκπρόσωπος της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για τον Τοσικάτσου Κουριχάρα, 72 ετών, πρώην μέλος των ιαπωνικών ενόπλων δυνάμεων, που έβαλε τέλος στη ζωή του ενεργοποιώντας μια βόμβα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι επρόκειτο για αυτοκτονία επειδή μέσα στο ένα παπούτσι του θύματος βρέθηκε ένα σημείωμα με τη φράση “Πλήρωσα με τη ζωή μου” και έκανε λόγο για διάφορα οικογενειακά προβλήματα.

Μια έκρηξη ακούστηκε επίσης από ένα πάρκινγκ κοντά στο πάρκο, όπου κατόπιν βρέθηκαν καμένα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και εκείνο του Κουριχάρα. Το σπίτι του 72χρονου, όπου ζούσε μόνος, είχε πυρποληθεί και καταστραφεί ολοσχερώς.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από εκρήξεις σε πάρκο στην Ιαπωνία – BINTEO

Η ΦΩΤΟ με τη γάτα “κατάσκοπο” που έγινε viral

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ