Ντιμπέιτ Χίλαρι-Τραμπ: Τι απάντησε ο Ρεπουμπλικανός για τις χυδαίες εκφράσεις του προς τις γυναίκες – ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος βρέθηκε σε δύσκολη θέση απο την πρώτη κιόλας ερώτηση, την οποία φάνηκε να θέλει να αποφύγει.

Οι συντονιστές δημοσιογράφοι Άντερσον Κούπερ του CNN και Μάρθα Ραντάτζ του ABC του ζήτησαν να απαντήσει σχετικά με το βίντεο στο οποίο συνομιλεί με τον Χάουαρντ Στερν και μιλά υποτιμητικά για τις γυναίκες. Αρχικά υποστήριξε ότι δεν είναι υπερήφανος για ότι ειπώθηκε λέγοντας: «Η συζήτηση αυτή ήταν συζήτηση αποδυτηρίων. Σέβομαι απεριόριστα τις γυναίκες και εκείνες εμένα. Δεν είμαι περήφανος για τη συνομιλία αυτή», και προσπάθησε να σύρει την συζήτηση σε άλλα θέματα, όπως το Ισλαμικό Κράτος και τα θέματα ασφάλειας.

Ωστόσο αναγκάστηκε να μιλήσει για το θέμα όταν η Χίλαρι πήρε τον λόγο και είπε ότι “με άλλους Ρεπουμπλικανούς υποψήφιους διαφωνούσα αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησα την ικανότητά των να υπηρετήσουν ως πρόεδροι, αλλά ο Τραμπ είναι διαφορετική περίπτωση και δεν έχει τα προσόντα για να γίνει πρόεδρος.”

Στη συνέχεια, ο Τραμπ προσπάθησε να περάσει στην αντεπίθεση και αναφέρθηκε σε παλαιότερα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στα οποία είχε εμπλακεί ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ο οποίος ήταν παρών.

Σημειώνεται ότι ο Τραμπ έφερε μαζί του στον χώρο όπου γίνεται το debate τέσσερις γυναίκες οι οποίες κατηγορούν τον Μπιλ Κλίνον, για σεξουαλική παρενόχληση.

Αυτές τις γυναίκες χρησιμοποίησε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για να περάσει στην αντεπίθεση, τονίζοντας ότι η πλευρά Κλίντον είναι εκείνη που δεν σέβεται τις γυναίκες καθώς ακόμη και η Χίλαρι, όπως είπε, επιτέθηκε στις γυναίκες επειδή τόλμησαν να κατηγορήσουν τον σύζυγό της.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ