ΗΠΑ: Δύο αστυνομικοί νεκροί στο Παλμ Σπρινγκς

Δύο αστυνομικοί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, σκοτώθηκαν και ένας ακόμη τραυματίστηκε από πυροβολισμούς που δέχτηκαν το Σάββατο στην περιοχή Παλμ Σπρίνγκς, στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία δέχτηκε τηλεφώνημα από κάτοικο της περιοχής, στην οποία είχε προστρέξει για βοήθεια ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη.

Η Φράνσις Σεράνο ανέφερε στους αστυνομικούς πως ο άνθρωπος αυτός της είπε ότι ο γιος του έχει ψυχολογικά προβλήματα, κρατάει όπλο και θέλει να σκοτώσει αστυνομικούς.

 

 

Εκείνη κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αμέσως μόλις χτύπησαν την πόρτα του δράστη δέχτηκαν 20 ή 30 πυροβολισμούς με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο.

 

 

Στο σημείο έσπευσαν γρήγορα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας με τεθωρακισμένα οχήματα, και ομάδες των ειδικών δυνάμεων άρχισαν να διεξάγουν έρευνες πόρτα-πόρτα για να συλλάβουν τον δράστη, τον οποίο τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν αργά το βράδυ σε ένα σπίτι στο Παλμ Σπρινγκς, όπου είχε κρυφτεί.

Ο Χοσέ Γκίλμπερτ Βέγκα υπηρετούσε επί 35 χρόνια στην αστυνομία και επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Μάλιστα, σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Μπράιαν Ρέγιες, είχε ζητήσει ο ίδιος να εργαστεί υπερωριακά το Σάββατο.

Το δεύτερο θύμα, ήταν η 27χρονη Λέσλυ Ζέρεμπνυ, μητέρα ενός κοριτσιού, μόλις 4 μηνών.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: nydailynews

 

Διαβάστε επίσης:

 

Μελάνια Τραμπ: Συγχωρήστε τον σύζυγό μου

ΗΠΑ: Απέσυρε την στήριξη του στον Τραμπ ο γερουσιαστής Μακέιν

Υεμένη – Τουλάχιστον 140 οι νεκροί από την αεροπορική επιδρομή εναντίον επικήδειας τελετής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ