Διέρρευσε ηχητικό με τον Τραμπ να χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις για γυναίκα – ΒΙΝΤΕΟ

Εκ νέου στόχος έντονης κριτικής έγινε ο Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή δημοσίευμα της Washington Post από μια ιδιωτική συζήτηση του 2005.

Στη συνομιλία αυτή, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος εξιστορεί την προσπάθεια του να κάνει σεξ με μια παντρεμένη γυναίκα χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις.

Ο Τραμπ έχει στο παρελθόν δεχτεί κριτικές για σεξισμό και για εξευτελιστικές εκφράσεις που χρησιμοποιεί για να περιγράψει γυναίκες, ανάμεσα τους και την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

Στην ηχογραφημένη συνομιλία, ο Τραμπ φορούσε ένα μικρόφωνο και συνομιλούσε με τον Μπίλι Μπους, τον παρουσιαστή της εκπομπής “Access Hollywood” του τηλεοπτικού δικτύου NBC λίγο πριν αρχίσει η βιντεοσκόπηση της εκπομπής.

Η Χίλαρι Κλίντον, με ανάρτηση της στο twitter, χαρακτήρισε το απόσπασμα φρικιαστικό, σημειώνοντας: «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτόν τον άνδρα να γίνει πρόεδρος», ενώ ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν δήλωσε «αηδιασμένος» από όσα άκουσε να λέει ο Τραμπ.

«Καμία γυναίκα δεν θα πρέπει να περιγραφεί ποτέ ξανά με αυτές τις εκφράσεις ή να γίνει θέμα συζήτησης με αυτόν τον τρόπο. Ποτέ», δήλωσε ο πρόεδρος της εθνικής επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων Ρέινς Πρέιμπους, σχολιάζοντας το απόσπασμα.

«Αυτοί ήταν αστεϊσμοί αποδυτηρίων, μια ιδιωτική συζήτηση που έγινε πριν από πολλά χρόνια», προσπάθησε να αμυνθεί ο Τραμπ με ανακοίνωση του, ενώ επικαλέστηκε τις απιστίες του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον για να απαντήσει στην κριτική της Χίλαρι, χαρακτηρίζοντας την «υποκινήτρια».

Ακούστε το ηχητικό:

 Πηγή: washington post

 

Διαβάστε επίσης:

Υεμένη: Ξέσπασε επιδημία χολέρας – κινδυνεύουν χιλιάδες παιδιά

ΗΠΑ: Γυναίκες πλακώθηκαν στο ξύλο για μερικά μπουκάλια νερό

ΗΠΑ: Ο Ομπάμα ψήφισε… ήδη για νέο πρόεδρο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ