ΗΠΑ: Δείτε τη δολοφονική επίθεση του ισλαμιστή τρομοκράτη στη Μινεσότα και την εξουδετέρωσή του – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αμερικανικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί καρέ-καρέ η επίθεση του 20χρονου τρομοκράτη Νταχίρ Αντάν, σε μπορικό κέντρο στο Σαίντ Κλάουντ της Μινεσότα.

Το περιστατικό συνέβη στις 17 Σεπτεμβρίου. Ο Αντάν εισέβαλε στο εμπορικό κέντρο και κρατώντας δύο μαχαίρια άρχισε να χτυπά με μανία όποιον έβρισκε μπροστά του.

Πρόλαβε να μαχαιρώσει 10 άτομα, ανάμεσά τους και έναν υπάλληλο καταστήματος που έντρομος προσπάθησε να γλιτώσει τη ζωή του, λίγο προτού επέμβουν οι αστυνομικοί πυροβολώντας τον δράστη.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο Αντάν, που είναι Αμερικανός πολίτης με καταγωγή απο τη Σομαλία, κατά τη διάρκεια των επιθέσεων φώναζε το όνομα του Αλλάχ και ρώτησε ένα απο τα θύματά του αν είναι μουσουλμάνος.

Διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίσουν ότι ο 20χρονος είχε ριζοσπαστικοποιηθεί στο Ισλάμ μόλις πρόσφατα και πως το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί απο τους φίλους του και πίεζε τις γυναίκες συγγενείς του να γίνουν “περισσότερο πιστές”.

Προσοχή: Τα παρακάτω βίντεο περιέχουν σκληρές σκηνές απο τις επιθέσεις του Νταχίρ καθώς και απο την εξουδετέρωσή του απο τους αστυνομικούς.

 

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

Πηγή: dailymail.co.uk – washington post

 

Διαβάστε επίσης:

 

Το ανέκδοτο που έκανε τον Πάπα Φραγκίσκο να ξεκαρδιστεί – ΒΙΝΤΕΟ

Το συγκλονιστικό ξέσπασμα 5χρονης κατά της Τερέζα Μέι – ΒΙΝΤΕΟ

Στρατηγός πλήρωσε το πάθος του για το… στριπτίζ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ