Ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στην Αγγλία: Δανείσαμε τα λεφτά στον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Ασύλληπτη ατάκα Κύπριου, ο οποίος κατηγορείται στην Αγγλία για λειτουργία παράνομου οίκου ανοχής, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του BBC για το πού βρίσκονται τα 7 εκατομμύρια λίρες που φέρεται να αποκόμισε από την «επιχείρηση» του.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο 66χρονος Αχιλλέας Νεοφύτου κατηγορείται ότι είχε στήσει έναν παράνομο οίκο ανοχής στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Ο εν λόγω οίκος ανοχής εντοπίστηκε από την αστυνομία και ο Κύπριος εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης, και σε δηλώσεις του αρνήθηκε πως το Libra Club, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, λειτουργούσε ως οίκος ανοχής.

Ο 66χρονος, μίλησε στο BBC για την υπόθεση και οι απαντήσεις του έδωσαν τροφή για σχόλια.

Αρχικά ο δημοσιογράφος του BBC τον ρώτησε: “Λειτουργούσατε ένα κλαμπ όπου άνθρωποι πήγαιναν για να κάνουν σεξ με ιερόδουλες, αυτό δεν είναι οίκος ανοχής;”.

“Όχι, γιατί ούτε εσείς, εσείς λέτε ότι ήταν οίκος ανοχής, πώς ξέρετε ότι ήταν οίκος ανοχής;απάντησε εκείνος.

Όμως η κορυφαία ατάκα του Αχιλλέα Νεοφύτου ακούστηκε στην ερώτηση “που είναι τα λεφτά;”, αναφορικά με τα 7 εκατομμύρια λίρες, που φέρεται να αποκόμισε από την “επιχείρησή” του.

“Αχ, πού είναι τα λεφτά, αυτή είναι μία καλή ερώτηση. Ο καημένος ο Τσίπρας κόντευε να ξεμείνει από λεφτά, ξέρετε, στην Ελλάδα. Και τα δανείσαμε στον Τσίπρα”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τι συζήτησε ο Τσίπρας με τον Ανώτατο Διοικητή του ΝΑΤΟ

Η ΝΔ για τα επεισόδια: Αναλγησία, ανευθυνότητα και μικρότητα Τσίπρα 

Πήγε σε οίκο ανοχής… και συνάντησε την αδελφή του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ