Η σαγηνευτική Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας – ΦΩΤΟ

Mπορεί η απόφαση για την καθαίρεση της Ντίλμα Ρούσεφ από την προεδρία της Βραζιλίας να έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στη χώρα, ωστόσο κάποιοι έχουν εστιάσει την προσοχή τους στην καλλονή και κατά 42 χρόνια μικρότερη σύζυγο του νέου προέδρου, Μικέλ Τεμέρ.

Flush: Marcela, who is 42 years younger than her husband, spent millions of public cash on house renovations

Ο λόγος για την 33χρονη Μαρτσέλα Τεμέρ , ένα πρώην μοντέλο και νυν Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Marcela Temer

Η Μαρτσέλα γνωρίστηκε με τον Μικέλ Τεμέρ όταν ήταν μόλις 19 ετών και εκείνος 61. Ο έρωτας του προεδρικού ζευγαριου έχει αποτελέσει αντικείμενο έντονου σχολιασμού από τα ΜΜΕ, καθώς η Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας είναι τουλάχιστον δέκα χρόνια μικρότερη από τα τρία παιδιά του Τεμέρ, ηλικίας 43, 45, 47 ετών.

Η 33χρονη, πριν παντρευτεί με τον Τεμέρ, είχε αναδειχθεί Miss Paulinia, αλλά και αναπληρωματική Miss σε διαγωνισμό ομορφιάς στο Σάο Πάολο.

Glamorous: Marcela Temer, 33, is Brazil's new First Lady after her husband Michel, 75, took the top job and has been raising eyebrows for her wanton spending of public money (and the age difference with her husband)

Σήμερα, ο βραζιλιάνικος Τύπος, την χαρακτηρίζει ως «Κάρλα Μπρούνι», παραπέμποντας στη σχέση του Νικολά Σαρκοζί και του διάσημου μοντέλου.

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Η αντίδραση μιας λέαινας όταν την ξυπνάει το μικρό της – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας του Αϊλάν συγκλονίζει: Κανείς δεν κάνει τίποτα

Νέα καριέρα για τον πρώην καγκελάριο της Αυστρίας – Πού βρήκε δουλειά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ