Σύρος χειρουργός για τον μικρό Ομράν: Είναι τυχερός γιατί βρέθηκε κάποιος να τον βοηθήσει – ΒΙΝΤΕΟ

Δύο μέρες μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας του μικρού Ομράν, η οποία καθήλωσε ολόκληρο τον κόσμο, ένας χειρουργός μιλάει για την πορεία της υγείας του πεντάχρονου και στέλνει παράλληλα το δικό του μήνυμα, καταδικάζοντας το καθεστώς Άσαντ αλλά και τη Ρωσία.

«Ο Ομράν Ντακνίς είναι πολύ τυχερό παιδί, γιατί βρέθηκε κάποιος να τον βοηθήσει, γιατί βρέθηκε κάποιος να τον ανασύρει από τα συντρίμμια του σπιτιού, γιατί βρέθηκε ένα ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, γιατί βρήκε γιατρούς στο νοσοκομείο να τον φροντίσουν», λέει ο χειρουργός Οσάμα Αμπού Αλέζ και προσθέτει:

«Θα ήθελα να σας πω ότι υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά και γυναίκες που παραμένουν κάτω από τα συντρίμμια του Χαλεπίου. Υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά και άμαχοι που διαμελίζονται στο Χαλέπι εξαιτίας των ρωσικών αεροσκαφών και του καθεστώτος».

«Ο Ομράν είναι πολύ τυχερός γιατί τα τραύματά του δεν του προκάλεσαν μόνιμη παράλυση. Είναι τυχερός γιατί τραυματίστηκε πριν καταστραφούν όλα τα νοσοκομεία στο Χαλέπι», συμπληρώνει ο χειρουργός.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή:BBC News

Δείτε επίσης: 

Συγκλονίζει η μαρτυρία του φωτογράφου για τον μικρό Ομράν

Η φωτογραφία του Ομράν που καθήλωσε τον κόσμο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ