Πώς ένα βιβλίο του Χάρι Πότερ μπορεί να σας κάνει πλουσιότερους κατά 23.000 ευρώ

Αν είστε από εκείνους που τυγχάνει να έχουν στη βιβλιοθήκη τους ένα από τα πρώτα αντίτυπα του βιβλίου «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος», που κυκλοφόρησε το 1997, στα Αγγλικά, τότε αναζητήστε το γρήγορα.

Και αυτό γιατί εάν είστε από τους τυχερούς που έχουν ένα από τα πρώτα 500 αντίτυπα του βιβλίου, μπορεί να γίνετε πλουσιότεροι κατά 23.000 ευρώ. Και όλα αυτά χάρη σε ένα μικρό… τυπογραφικό λάθος.

Κάθε ένα από τα πρώτα 500 αντίγραφα του βιβλίου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έχει ένα μικρό λάθος στη σελίδα 53, στην οποία αναφέρεται η λίστα με τα υλικά που θα πρέπει να έχει μαζί του κάθε μαθητευόμενος μάγος πηγαίνοντας στη σχολή μαγείας του Χόγκουαρτς.

Η λίστα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα καζάνι, ένα τηλεσκόπιο και μία σειρά από βαρίδια ζυγίσματος από ορείχαλκο, ενώ ένα από τα υλικά, το ραβδί, επαναλαμβάνεται κατά λάθος δύο φορές στη λίστα.

Έτσι, χάρη σ’ αυτό το λάθος, ένα από τα σπάνια βιβλία αυτής της πρώτης έκδοσης θα δημοπρατηθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», τον ερχόμενο Νοέμβριο, στο Λονδίνο.

 

Πηγή: thesun.co.uk

Διαβάστε επίσης:

 Ο Ερντογάν ακύρωσε συναυλίες τραγουδίστριας που δεν πήγε στη συγκέντρωσή του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ