Οι πιο αστείες στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, ήδη όμως έχουν καταγραφεί αρκετά αστεία περιστατικά που σημειώθηκαν στο διάστημα αυτό.

Το Ria Novosti συγκέντρωσε τα πιο αστεία και παράλογα περιστατικά που σημειώθηκαν μέχρι στιγμής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

#Καναπές-καγιάκ

Η ιστορία αυτή διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας καγιάκ. Ένας από τους αθλητές, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του καναλιού SkyNews, Πόλα Κέλσο, συγκρούστηκε στο νερό με έναν καναπέ με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει. Η είδηση διαδόθηκε σε σύντομο διάστημα στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Οι χρήστες τους χρησιμοποίησαν το hashtag # KayakSofa (“καναπές-καγιάκ»). Λίγο αργότερα ο καναπές “απέκτησε” δικό του λογαριασμό στο Twitter. Μεταξύ άλλων, ο καναπές “διηγήθηκε” ότι τον πλήρωσαν οι Ρώσοι για να τους βοηθήσει να κερδίσουν.

Από το Χόλιγουντ στην Ολυμπιάδα…

Οι χρήστες του διαδικτύου ανακάλυψαν ότι ο αθλητής Μπρέντι Έλισον που κατέκτησε το αργυρό στους Ολυμπιακούς αγώνες στην τοξοβολία, μοιάζει καταπληκτικά στον Αμερικανό σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, λες και είναι ο δίδυμος αδελφός του. Εμφανίσθηκε και μία “θεωρία συνωμοσίας”, σύμφωνα με την οποία, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ζει μία διπλή ζωή και ο Έλισον είναι μόνο το alter-ego του.

Περιμένοντας τον οικοδεσπότη

Την παραμονή της τελετής έναρξης οι διοργανωτές είχαν χάσει τα κλειδιά μίας από τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου Ζοάο Χαβελάνζε. Σύμφωνα με την περιγραφή της ανταποκρίτριας του BBC, Τζούλια Καρνέϊρο, οι θεατές περίμεναν αρκετές ώρες έως ότου ξεκλειδώσουν την ανατολική πύλη του σταδίου. Αργότερα όμως εμφανίσθηκαν κάποιοι άνδρες που έκοψαν την κλειδαριά.

Όταν ταξιδεύουν τα μπαστούνια του γκολφ

Νικητής στον διαγωνισμό απωλειών αναδείχθηκε ο Αργεντινός παίκτης του γκολφ, Εμιλιάνο Γκριν. Η αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξίδεψε έχασε την τσάντα με τα μπαστούνια του γκολφ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να μην συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αθλητής από την Αργεντινή πέταξε στο Σάο Παολο από την Νέα Υόρκη, μέσω Μαϊάμι. Κάποια στιγμή, άγνωστο πως, τα μπαστούνια εξαφανίστηκαν. Έσπευσαν όμως να τον καθησυχάσουν, λέγοντας του ότι η τσάντα τελικά βρέθηκε. Ο Εμιλιάνιο δημοσίευσε μία συγκινητική φωτογραφία της τσάντας στο Twitter, κάτω από την οποία έγραψε: “Ποτέ ξανά δεν πρόκειται να σε αφήσω… Μέχρι την επόμενη πτήση”.

Αυτοκρατορική παρέλαση

Στον τελικό αγώνα ξιφασκίας οι Ρωσίδες σολίστ Σοφία Βελίκαγια και Γιάνα Εγκοριάν εμφανίσθηκαν υπό τους ήχους της “Αυτοκρατορικής παρέλασης” της μουσικής από την επική ταινία “Star wars”. Την μουσική επένδυση επέλεξαν οι διοργανωτές του τουρνουά. Άγνωστο από πού την εμπνεύσθηκαν. Ωστόσο, η “Αυτοκρατορική παρέλαση” στις ταινίες ακούγεται την στιγμή που εμφανίζεται ο Νταρθ Βέϊντερ, ο κύριος πρωταγωνιστής της ταινίας.

Κατασκευασμένο στην Κίνα

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες αρκετές φορές ανάρτησαν την λάθος σημαία της Κίνας. Στην αυθεντική σημαία στο κόκκινο πανί βρίσκονται πέντε αστέρια σε μία συγκεκριμένη διάταξη: γύρω από το μεγάλο, που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία, σε ένα ημικύκλιο και μία κλίση είναι τοποθετημένα τα υπόλοιπα τέσσερα μικρά. Στην “βραζιλιάνικη έκδοση” της κινεζικής σημαίας, τα αστέρια είχαν σχεδιασθεί σε κάθετη διάταξη.

Σαν το Combo

Ο Γάλλος γυμναστής Σαμίρ αϊτ Σαίντ γνώρισε όλη την δύναμη της βραζιλιάνικης ιατρικής. Ο αθλητής έσπασε το πόδι του κατά την διάρκεια του αγωνίσματος, όταν προσγειώθηκε άσχημα μετά το άλμα. Κατά την μεταφορά του στα ιατρεία, οι ίδιοι οι γιατροί τον έριξαν κάτω για άλλη μία φορά.

Διαβάστε επίσης:

Γυναίκα μαύρισε το μάτι Βέλγου Ολυμπιονίκη στο Τζούντο; – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ