Έτσι θα εντοπίζετε πιο εύκολα τα Pokemon

Ακόμη και οι καλύτεροι κυνηγοί Pokémon χρειάζονται μια μικρή βοήθεια, ειδικά τώρα που ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει. Η εφαρμογή PokeNotify για Android, αναπτύχθηκε για να διευκολύνει όσους θέλουν να… τα πιάσουν όλα.

Η κύρια -και μάλλον πιο χρήσιμη- λειτουργία του app, είναι να σας ενημερώνει μέσω ειδοποίησης, κάθε φορά που ένα Pokémon βρίσκεται κοντά σας. Έτσι, δεν είναι απαραίτητο πλέον να έχετε συνεχώς ενεργό το Pokémon GO, καταναλώνοντας άσκοπα μπαταρία.

Επιπλέον, το PokeNotify σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς για το ποια Pokemon θα λαμβάνετε ενημερώσεις, έτσι ώστε να εστιάσετε την προσοχή σας στο κυνήγι αυτών που θέλετε. Σημειώνεται επίσης ότι το app δεν σας δείχνει μόνο την τοποθεσία του κάθε Pokémon που εντοπίζει κοντά σας, αλλά υπολογίζει και την απόσταση και το χρόνο που χρειάζεται μέχρι να φτάσετε εκεί.

 

Οι πληροφορίες που παρέχει το PokeNotify είναι πάντα ακριβείς και επίκαιρες, διότι λαμβάνονται από το Pokémon GO και όχι από κάποια άλλη πηγή, ή δεδομένα χρηστών. Για να είμαστε βέβαια απόλυτα ειλικρινείς, ο τρόπος λειτουργίας του app οριακά μόνο δεν θεωρείται cheating, αλλά είναι επιλογή του καθένα το πως ακριβώς θα παίξει το παιχνίδι.

 

Πηγή pcmag.gr

Διαβάστε επίσης:

Το Pokemon Go έγινε το δημοφιλέστερο mobile game όλων των εποχών στις ΗΠΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ