Telegraph: Ο Έλληνας ήρωας του Μονάχου που έσωσε την αδερφή του

Ήρωα χαρακτηρίζουν τον Έλληνα που έχασε τη ζωή του από τα πυρά του 18χρονου Ιρανογερμανού δράστη που σκόρπισε το θάνατο στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου.

Σε δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα Telegraph, που επικαλείται  δημοσιογράφο που μίλησε στο BBC 5 Live, σημειώνει ότι  ο Έλληνας  ήρωας δέχτηκε δύο σφαίρες έξω από το χώρο του ταχυφαγείου στην προσπάθεια του να σώσει την αδερφή του την ώρα που ο δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του υπέστη καρδιακή προσβολή και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του γιου του.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για τον Έλληνα που σκοτώθηκε στην επίθεση του Μονάχου

Το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση του γνωστοποιεί ότι ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου περιλαμβάνεται ένας Έλληνας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ο απολογισμός της χθεσινής τραγικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου περιλαμβάνει, δυστυχώς, και έναν Έλληνα πολίτη μεταξύ των αθώων θυμάτων.

Τις δύσκολες αυτές στιγμές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με τις αρμόδιες γερμανικές Αρχές.»

 

Δείτε επίσης:

Θρήνος στο Μόναχο για τα θύματα της επίθεσης – ΦΩΤΟ

Ο Τσίπρας για τον Έλληνα που δολοφονήθηκε στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για τον Έλληνα που σκοτώθηκε στην επίθεση του Μονάχου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ