Μαρτυρία Έλληνα από το Μόναχο: Είδα 5-6 ανθρώπους στο έδαφος – Οι 2 πρέπει να ήταν νεκροί – ΒΙΝΤΕΟ

Τη στιγμή της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο στο Μόναχο περιέγραψε στην ΕΡΤ, ο Έλληνας αυτόπτης μάρτυρας, Αναστάσιος Χονδρονικολής που βρισκόταν στο σημείο. 

«Ήμουν με τη γυναίκα μου στο εμπορικό κέντρο. Ήμασταν σε κατάστημα, χτύπησε ο συναγερμός, μας έβγαλαν στην ταράτσα και εκεί είδα τον πραγματικό εφιάλτη, είδα 5-6 ανθρώπους στο έδαφος, οι δύο πρέπει να ήταν νεκροί, ήταν απερίγραπτο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χονδρονικολής.

«Άρχισαν οι φωνές, κλάματα. Μπήκαμε σε μία αίθουσα, κάτι σαν σχολή οδηγών από τις 6 και ήρθε ο στρατός και μας έβγαλε γύρω στις 11.00 το βράδυ και πήγαμε να δώσουμε κατάθεση. Είχε πάρει ο ιδιοκτήτης της αίθουσας οδηγίες να μείνουμε στο χώρο σκυμμένοι κάτω», συμπλήρωσε.

«Υπήρχε ένας μεταμφιεσμένος σε Άγιο Βασίλη και μοίραζε φυλλάδια. Ήταν παράξενο για καλοκαίρι. Τον χαιρετήσαμε και του κάναμε πλάκα», είπε ο κ. Χονδρονικολής αναφορικά με τον δράστη που φέρεται να είναι μεταμφιεσμένος.

« Ακούσαμε πυροβολισμούς πρώτα από τον δράστη και μετά προφανώς αντάλλαξαν πυροβολισμούς με δυο αστυνομικούς», συμπλήρωσε και επεσήμανε: «Πιστεύω ότι οι δράστες ήταν περισσότεροι από ένας, μπορεί να ήταν δύο-τρεις γιατί υπήρχαν πολλοί τραυματίες σε διάφορα μέρη».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ