Αυτό είναι το πρώτο “θύμα” του Brexit που κάνει τις Βρετανίδες να “κλαίνε”

Το Brexit αναστάτωσε σήμερα εκατομμύρια καταναλωτές στον πλανήτη -ειδικά τις γυναίκες -, όταν ένα από τα μεγαλύτερα site ηλεκτρονικών πωλήσεων στον κόσμο, το «Asos» μπλόκαρε, αδυνατώντας να εξυπηρετήσει τους πελάτες του!

Όσο και αν πίεζαν τα ποντίκια και τα κουμπιά στα smartphones, οι προσπάθειες τους να μπουν στο δημοφιλές site “asos” έπεφταν στο κενό, καθώς η ιστοσελίδα με τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ κατέρρευσε!

Όλα ξεκίνησαν όταν πολλές… κυρίες, στο άκουσμα ότι η Μεγάλη Βρετανία φεύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θέλησαν να επωφεληθούν την πτώση της αγγλικής λίρας και να αγοράσουν διαδικτυακά τα είδη που ονειρεύονται, σε ακόμη χαμηλότερες τιμές!

Παρά την επιμονή των γυναικών να αποκτήσουν ωραίες αντιγραφές, μαγιουδάκια και καλοκαιρινά φορεματάκια σε σούπερ τιμές, η πληκτρολόγηση της λέξης: asos, οδηγούσε στο πουθενά! Αντί για …. ηλεκτρονικό κατάστημα και ποικιλίες ρούχων και παπουτσιών, όσοι έμπαιναν στο “Asos” έβλεπαν απλά ένα μήνυμα που έλεγε «Συγχωρείστε μας, θέλουμε το χρόνο μας. Το site δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή ωστόσο κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε κοντά σας σύντομα».

 

Αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα τέθηκε εκτός λειτουργίας γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι θέλησαν να κάνουν τις αγορές τους -ταυτόχρονα-λίγο μετά το Brexit, μια θεωρία συνομωσίας θέλει το ηλεκτρονικό e-shop να έκλεισε τις πόρτες του επίτηδες για να μην  χάσει χρήματα μετά την κατάρρευση της βρετανικής λίρας και μέχρι να ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι το…  “EXIT” του Asos στους πελάτες του, απογοήτευσε πολύ κόσμο! Ειδικά τις κυρίες που και ο κόσμος να χάνεται τα ψώνια τους δεν τα βάζουν σε δεύτερη μοίρα, είτε με ευρώ, είτε με λίρα!

 

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ