Άφησε τα ανήλικα παιδιά της μόνα στο σπίτι και πήγε στο Μπαλί

Την οργή της κοινής γνώμης έχει προκαλέσει μια 28χρονη μητέρα που συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Περθ στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα, καθώς φέρεται να εγκατέλειψε τα ηλικίας τεσσάρων και έξι ετών θετά παιδιά της και να έφυγε για το Μπαλί.

 Η γυναίκα, που ζει στο προάστιο Cloverdale του Περθ,  ταξίδεψε στο Μπαλί την Τρίτη ενώ ο πατέρας των παιδιών επίσης απουσίαζε από τη χώρα εκείνες τις ημέρες.  

Η αστυνομία μπήκε στο σπίτι την Τετάρτη το βράδυ και  βρήκε τα παιδιά σε έντρομη κατάσταση. Ένας γείτονας είπε στους δημοσιογράφους ότι τα βρέφη έκλαιγαν και ούρλιαζαν την ώρα που οι αστυνομικοί τα μετέφεραν έξω από το σπίτι.  «Δεν είχα ιδέα ότι ήταν μόνα τους», είπε. “Αν ήξερα θα είχα κάλεσει την αστυνομία.”, συνέχισε ο γείτονας.

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά για την κατάσταση αυτή σοκαρίστηκα», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Παιδιού Andrea Mitchell.   Πρόσθεσε ότι τα παιδιά ήταν τώρα στη φροντίδα του Τμήματος Προστασίας του Παιδιού και της Οικογένειας, όπου λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα και υποστήριξη. 

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Δείτε επίσης:

Eίδε τη φωτογραφία του νεκρού αδελφού της στο Facebook

Η ΦΩΤΟ που αναστάτωσε ολόκληρο το διαδίκτυο

Το ΒΙΝΤΕΟ που έγινε viral: Έσωσε τη …μπίρα του από τα επεισόδια

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ