Το Euro 2016 είναι η κατάλληλη δικαιολογία των γυναικών για… απιστίες

Σε λίγες μέρες ξεκινάει το Euro και ήδη οι περισσότεροι άντρες δεν βλέπουν την ώρα να καθίσουν μπροστά στην τηλεόρασή τους και να απολαύσουν το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα.

Οι γυναίκες όμως, και δη οι άπιστες, φαίνεται πως βλέπουν τη διοργάνωση αυτή ως μια τέλεια ευκαιρία για να περάσουν περισσότερο ξέγνοιαστο χρόνο με τους εραστές τους.

Η ιδέα ότι ο σύζυγός τους θα κάθεται όλη την ώρα μπροστά στην οθόνη, λοιπόν, οδήγησε το 24% των παντρεμένων γυναικών που συμμετείχαν στη σχετική ψηφοφορία να ψηφίσουν ότι με πρόφαση το Euro θα βρίσκονται πιο συχνά με την εξωσυζυγική τους σχέση, επωφελούμενες από το γεγονός ότι οι άντρες τους θα είναι προσηλωμένοι στους αγώνες που θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Γαλλίας.

Την ψηφοφορία αυτή διενήργησε η ιστοσελίδα «gleeden.com», η πρώτη σελίδα για…εξωσυζυγικά ραντεβού που δημιουργήθηκε από γυναίκες και αριθμεί 3 εκατ. μέλη σε περισσότερες από 150 χώρες.

Σε μια αντίστοιχη ψηφοφορία το 76% των ανδρών παραδέχθηκαν πως έχουν χρησιμοποιήσει το ποδόσφαιρο ως άλλοθι ώστε να «καλύψουν» εξωσυζυγική τους σχέση, ενώ το 37% σε άλλη ψηφοφορία υποστήριξε ότι δεν θα άφηνε τον αγώνα της πατρίδας του, προκειμένου να συναντηθεί με τον παράνομο δεσμό του.

Πηγή: gleeden.com

Διαβάστε επίσης:

H κορυφαία ενδεκάδα στην ιστορία των Euro

Σχεδίαζαν 15 τρομοκρατικές επιθέσεις στο Euro

Έρευνα που σοκάρει – Οκτώ στις δέκα Ελληνίδες απατούν τον σύντροφο τους

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ