Έντεκα νεκροί και 36 τραυματίες από έκρηξη σε λεωφορείο της τουρκικής αστυνομίας – Σοκαριστικές εικόνες – ΒΙΝΤΕΟ

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε ότι 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 36 τραυματίσθηκαν κατά τη βομβιστική επίθεση κατά του λεωφορείου της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης.

«Επτά αστυνομικοί και τέσσερις πολίτες έχασαν τη ζωή τους σε επίθεση που είχε ως στόχο τις αστυνομικές δυνάμεις για την καταστολή των ταραχών», δήλωσε ο κυβερνήτης της πόλης Βασίπ Σαχίν στους δημοσιογράφους στον τόπο της επίθεσης, στο Βεζνέτσιλερ.

Ο κυβερνήτης διευκρίνισε ότι τρεις από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε κατά την πρωινή ώρα αιχμής κοντά στο τουριστικό ιστορικό κέντρο της πόλης και στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.

Παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχθηκε με τηλεχειρισμό κατά τη διέλευση του λεωφορείου που μετέφερε αστυνομικούς, μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στον τόπο της επίθεσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πρωινή ώρα αιχμής κοντά στο τουριστικό ιστορικό κέντρο της πόλης.

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα καθώς και ότι στόχος ήταν λεωφορείο που θα μετέφερε αστυνομικούς. Την ίδια στιγμή, στην περιοχή ακούγονται πυροβολισμοί. 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη με τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη – ΤΩΡΑ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ