Στο νοσοκομείο με αναπνευστικό πρόβλημα ο Μοχάμεντ Άλι

“Ο θρύλος της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι νοσηλεύεται με πρόβλημα του αναπνευστικού”, γνωστοποίησε τα ξημερώματα της Παρασκευής εκπρόσωπος της οικογένειας.

Ο Μπομπ Γκανέλ σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι η κατάσταση του Άλι είναι σχετικά καλή, και ότι η αναμονή του στο νοσοκομείο αναμένεται να είναι σύντομη.

Ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών Μοχάμεντ Άλι, ο οποίος αισίως έχει φθάσει τα 74, υποφέρει από Πάρκινσον εδώ και τρεις δεκαετίες. Ζει στο Φίνιξ και τα τελευταία χρόνια είχε παρουσιάσει κάποια προβλήματα υγείας, όπως τον Δεκέμβριο του 2014, όταν νοσηλεύτηκε αρχικά για ελαφράς μορφής πνευμονία, αλλά διαπιστώθηκε ότι είχε πολύ σοβαρή ουρολοίμωξη. Νοσηλεύτηκε για τον ίδιο λόγο και τον Ιανουάριο του 2015.

Τα τελευταία χρόνια δεν εμφανίζεται σε εκδηλώσεις. Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν τον Απρίλιο, σε μια διοργάνωση συγκέντρωσης πόρων για το κοινωφελές «ίδρυμα Κέντρο Πάρκινσον Μοχάμεντ Άλι».

Το παρατσούκλι του είναι “Ο Καλύτερος”. Αποσύρθηκε οριστικά το 1981 με 56 νίκες και 5 ήττες στο σύνολο της καριέρας του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Στο σφυρί τα γάντια του Μοχάμεντ Άλι

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο θρύλος του μποξ Μοχάμεντ Άλι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ