Αυτά είναι τα sms που ενοχοποιούν τον Τζόνι Ντεπ – ΦΩΤΟ

Μετά τις νέες φωτογραφίες της Άμπερ Χερντ με σημάδια στο πρόσωπο που δημοσίευσε το περιοδικό “People”, έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα μηνύματα που αντάλλαξε η ηθοποιός με τον βοηθό του Τζόνι Ντεπ.

Στα μηνύματα που δημοσιεύει αποκλειστικά το «Entertainment Tonight» η Άμπερ Χερντ μιλούσε στον Στίβεν Ντόιτερς για την κακοποίηση που δεχόταν από τον 52χρονο σταρ, λέγοντας του μεταξύ άλλων πως σκεφτόταν σοβαρά να τον εγκαταλείψει.

Στα sms, η Άμπερ Χερντ συζητά με τον Ντόιτερς και του εξηγεί πως την κλώτσησε ο Τζόνι Ντεπ και πως την έχει κακοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν, ενώ την προβληματίζει που ο 52χρονος σταρ δεν αντιλαμβάνεται τι κάνει.

«Ζητά συγγνώμη. Ξέρει ότι έκανε λάθος! Θέλει να διορθώσει τα πράγματα μεταξύ σας. Ήταν πολύ σαφής γι΄αυτό σήμερα το πρωί. Νομίζω πως είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή» φέρεται να λέει στα μηνύματα ο Ντόιτερς.

«Ναι αλλά δεν ξέρω πώς να βρίσκομαι δίπλα του μετά από αυτό που μου έκανε χθες! Δεν ξέρω καν αν μπορώ να μείνω μαζί του» απαντά η Χερντ.

Δείτε εδώ:

 «Θέλει τόσο πολύ να σε δει. Έχει τρελαθεί» της ανταπαντά ο προσωπικός βοηθός του Τζόνι Ντεπ.

«Κοίτα να δεις, (ο Τζόνι) πιστεύει πως “δεν του αξίζει κάτι τέτοιο”. Προφανώς δεν αντιλαμβάνεται τι έκανε, ούτε την έκταση των πράξεων του. Αν κάποιος ήταν πραγματικά ειλικρινής μαζί του και του έλεγε πόσο κακό είναι αυτό που κάνει, θα ένιωθε αποτροπιασμό. Και σίγουρα δεν θα μου έλεγε πως δεν το αξίζει αυτό. Λυπάμαι που δεν βρίσκει καλύτερο τρόπο ώστε να συνειδητοποιήσει πραγματικά την σοβαρότητα των πράξεων του. Δυστυχώς για μένα, θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς συνέβη!» απαντά η Χερντ.

«Μα νιώθει αποτροπιασμό! Όταν του είπα ότι σε κλώτσησε, έβαλε τα κλάματα. Ήταν αηδιαστικό αυτό που έκανε και το ξέρει. Προσπάθησε να σου στείλει μήνυμα αλλά του εξήγησα πως ήταν λάθος αυτό που έγραφε. Μετά έκατσε στο κρεβάτι και έκλαψε. Είναι σαν ένα μικρό, χαμένο αγόρι. Χρειάζεται όλη την βοήθεια μας. Λυπάται πολύ για ο,τι συνέβη!» εξηγεί ο προσωπικός βοηθός του Τζόνι Ντεπ. 

 «Το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Στο Τόκιο, στην Βρετανία… το θυμάσαι; Και πάντα μένω! Πιστεύω ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα, και μετά ανά τρεις μήνες συμβαίνουν πάλι τα ίδια. Βρίσκομαι πάλι στην ίδια θέση», είναι η απάντηση της Χερντ.

Πηγή: etonline.com

 

Δείτε επίσης:

Νέες φωτογραφίες της Άμπερ Χερντ με σημάδια στο πρόσωπο – ΦΩΤΟ

Οι αστυνομικοί διαψεύδουν την Άμπερ Χερντ – Τι λέει η ηθοποιός

Η Άμπερ Χερντ δήλωσε ότι ξοδεύει 40.000 δολάρια τον μήνα – ΦΩΤΟ

Μαρτυρία κόλαφος για τον Τζόνι Nτεπ: “Προσπάθησε να πνίξει την Άμπερ Χερντ με μαξιλάρι”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ